úterý 27. srpna 2019

Frigo sazenice jahodníku

Sazenice jahodníku - frigo , Jahodárna Vraňany. Frigo sadba neboli chlazené sazenice jahodníku se vysazují již od časného jara. Frigo sazenice jahod se v poslední době stávají nejčastějším a . Určitě vás bude zajímat co znamená označení frigo sazenice a proč zvolit ji, když máte na své zahradě spousty odnoží z vlastních rostlin jahodníku. Nabízené sazenice mají větší kořenovou . Jahody Ondráček pěstujeme pouze osvědčené odrůdy jahod formou frigo.


Celkově lze frigo sadbu doporučit jako moderní a profesionální způsob výsadby jahodníku. V této řadě Vám představujeme nové odrůdy jahodníku. Nabízíme sazenice více, než padesáti odrůd jahodníků.


Naše jahody jsou pěstované v drsnějších podmínkách Podkrkonoší, takže nemívají problém s adaptací. Frigo jahody jsou chlazené sazenice jahodníků , které jsou nejvhodnější pro jarní výsadby. Pěstují se stejně jako běžné jahody na záhoně s fólií . Pro výsadbu se používá buď frigo nebo kontejnerovaná sadba. Vysoké teploty mnohdy dokážou nově vysázené sazenice zlikvidovat.


Vysvětlení, co je to frigo sadba najdete na našem blogu pod odkazem. Neobávejte se, že mají sazenice pouze srdíčko, lístky vyrazí již během několika následujících dnů. Jahodník CORY je jedna z nových, raných odrůd jahodníků. Jedná se o silnou a odolnou odrůdu jahodníku. V balení je kusů sazenic.


Po výsadbě rostou frigo sazenice velmi bujně, protože mají k dispozici mnoho zásobních. Frigo sadbu, což jsou sazenice z konce léta, které jsou přes zimu uskladněné v chladicích boxech. Kořínky Frigo sadby se nezastřihují, jenom se volně vloží do . Duben je ideálním měsícem pro výsadbu jahodníků. Takzvaná frigo sadba znamená, že se sazenice sklidí na podzim a do jara se skladují při . Jsme dodavateli velmi kvalitních sazenic jahod ( jahodníků — frigo sadby). Jarní počasí posledních dní vybízí k sázení nejen zeleniny, ale také třeba jahod.


Frigo sazenice jahodníku

Prodáváme jak maloobchodně, tak velkoobchodně. Abyste se dočkali brzké úrody, vsaďte na sazenice zvané frigo , . Zasíláme silné, mladé sazenice jahodníku v garantované zahradnické kvalitě! FRIGO - sazenice jsou podchlazené, silně vyvinuté jahodníkové puky bez listů, . Právě nyní máme v prodeji sazenice jahod pro podzimní výsadbu.


Na podzim, když se připravuje tak zvaná frigo sadba, sice s vyoráváním . Bylo vyšlechtěno mnoho odrůd jahodníku (Fragaria ananassa), které je možné pěstovat. Chlazené sazenice neboli frigo sadba jsou speciálně upravené a skladované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky