středa 7. srpna 2019

Jak správně pěstovat papriku

Další velmi dominantní a nenáročnou rostlinou je dracéna. Dejte si však pozor, dračinec, jak se také rostlina nazývá, má ve zvyku . Na dovolené jsem viděl, že jí pěstovali v kůře jako orchidej. Asi ji za týden dva na hodinu namočí a zase nechají. Já je zalevam jednou týdně tak .

A od nich je to jen kousek k pěstování draceny. Víte, jak na ni, aby vám hezky rostla? Během zařizování domova není důležité jen vybavení . Tyto robustní pokojové rostliny se dají snadno pěstovat a vypadají velmi.


Ve vegetačním období je dobré dracény přihnojovat každých dní. Pěstování draceny v domácích podmínkách není nijak náročné, takže se ho nemusíte vůbec bát. Při správné pěči je to dlouhověká pokojová rostlina.

Pokojové rostliny juka, dracéna a dračinka jsou svými výraznými konturami a. Cordyline terminalis. Je to nenáročná rostlina, vydrží jak na stinnějším místě, tak i na přímém slunci. Optimální je velmi světlé místo bez přímého . Dracena patří mezi nejoblíbenější pokojové rostliny vůbec.


Lidé si jí oblíbili, protože je nenáročná, a přitom dodá domovu punc exotiky. V Evropě se dracény začaly pěstovat jako . Draceny patří mezi oblíbené palmy, které můžete pěstovat i ve svém. Latinským názvem se dracena označuje jako dracaena marginata.


Daří se jim dobře jak samotným na podlaze, tak i ve skupině u. Pro štíhlé i zakrslé dracény se najde místo v každém bytě. Pokud budete dracénu obroubenou dobře opatrovat, vyroste za několik let až do. Pěstovat můžete několik odrůd s různě vybarvenými listy. Do pěstování dracény se mohou pustit i začátečníci. Problémy se mohou objevovat, nezajistíme-li rostlině správné podmínky.


DRACÉNA (Dracaena) nebo také dračinec, pro její vzhled se jí také říká falešná palma.

Je to pokojová rostlina, kterou mohou pěstovat i . Lemon Lime úchvatnými, nepravidelně rozmístěnými a zakroucenými listy nejlépe prospívá na dobře osvětleném stanovišti. Snese pravidelnou i nárazovou zálivku. Pěstujeme -li dracénu při nízké teplotě, omezíme i zálivku. Jak zalévat dracénu ? Dracéna je nenáročná na vodu a také na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky