pátek 16. srpna 2019

Jak využít ačokču v kuchyni

Představte si bujně rostoucí liánu s plody, které chutnají jak po okurce, tak po paprice. Poradíme vám, jak ji pěstovat, abyste sklidili chutné plody, které se dají nakládat, nakrájet do salátů nebo využít v teplé kuchyni. Jak pěstovat ačokču ? Podívejte se, jak ačokču pěstovat i zpracovat. Listy můžete spařit, nasekat a použít na špenát. Lze je použít do salátů, přidat do guláše nebo do zeleninových polévek.


V Peru pěstují ačokču jako zeleninu a používají v různých úpravách. Vejčité lusky mají v kuchyni všestranné použití, lze je konzumovat i syrové. Ačokča, neboli cyklantera.


Pak už je jen na nás, jak ačokču zpracujeme anebo jakým způsobem ji využijeme v. Využití ačokči v kuchyni. Dají se zavařovat, použít do. Větší plody paprikookurky se v kuchyni vyrovnají zeleným paprikám. Vyrobte si hnojivo, po kterém budou vaše muškáty kvést jak zběsilé. Please try again later.


Srovnání rohových řešení v kuchyni. Snadno vyroste ze semen, chutná podobně. Jedlé jsou i listy, které se dají použít. Pravda, rajčat jsou v obchodech celoročně plné pulty, ovšem jejich cena. A jak je později využít ? Poschoďová cibule, výpěstek šílených šlechtitelů a nebo lahůdka v kuchyni.


Ve středoevropských klimatických podmínkách ačokču předpěstujeme ve fóliovníku. Záleží na tom, jak chceme v kuchyni mexickou okurku zpracovat. Takto vyzrálou ačokču je možné například naplnit jako papriku, použít do . Její zajímavá chuť s nádechem exotiky vynikne především v salátech. V kuchyni se dá paprikookurka využít mnoha způsoby.


Znáte ačokču a divoká rajčata? Necítíte se v kuchyni dobře? Z ačokči můžete zkonzumovat jak plody, . Tento recept na buřtguláš je připravený v jednom hrnci. Pokud máte na zahrádce ačokču (papriko-okurku), nabízím recept na lahodné kuře.


Tip, jak využít zeleninu ze zahrádky. Připravit k obědu kachnu není vůbec náročné, jenom musíme v kuchyni strávit trochu více . Vše o nákupu potravin, skladování, vaření až po třídění odpadů v domácnosti. V červnu po zakořenění se vám rostlina začne bohatě rozrůstat. Květenství je téměř vždy složeno pacibulkami, které je možné použít k. Také jsem pěstovala ačokču , ale na venkovním záhoně.


Skleník nechte stále otevřený, zalévejte více jak okurky a zkuste. Takový upletený cop může viset ve vaší spíži nebo v kuchyni. Plody najdete v podpaží listů. Pokud by vám plody nechutnaly, můžete ačokču použít jako okrasnou, dekorativní rostlinu k .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky