pondělí 12. srpna 2019

Jednořádková sázečka brambor

Stroje - Sazec brambor bazar. Popis: NOVÝ - JARNÍ AKCE. Váha stroje je 130kg. Jednořadkový sazeč brambor. Sazeč má kovová kola bez přihnojování.


Lehký, jednořádkový sazeč brambor od italské firmy Deleks je určený pro nejlehčí malotraktory. Do 3-bodového zadního závěsu. BOMET - kvalitnější varianta těchto sazečů ! Prodám jednořádkový sazeč na brambory zn.


Možno nastavit hloubku a vzdálenost mezi . SB-sazeč brambor VARI GLOBAL. Součástí naší nabídky zemědělské techniky jsou i jednořádkové a dvouřádkové sazeče brambor. Díky nim můžete sázet nepředklíčené či narašené hlízy. Hmotnost kg Zavěšení kat.


Přímo připojitelné stroje VARI. Bakalářská práce je zaměřena na konstrukční návrh automatického jednořádkového sázeče brambor neseného za malotraktorem. Minimální mnoţství sadby v . Vítejte na stránkách výrobce sazečů brambor.


Oproti minulé době je nabízen vedle jednořádkového typu také nový, dvouřádkový sazeč. Pro zobrazení dalších. Náhradní díly vyorávače brambor jednořádkový od specialisty na zemědělskou a komunální techniku N. Inzeráty predam sazec. Bezplatná inzercia, predam sazec predaj a inzercia.


Doprava po celé ČR je v ceně . Zaměřujeme se na výrobu, opravy a servis sazečů brambor. Nabízíme jednořádkové i dvouřádkové typy. Provoz Hodonín Naše malotraktory si můžete po předchozí domluvě prohlédnout v Hodoníně. TZ-4k-põllul tööd rügamas Vyorávač brambor jednořádkový - domádo. Sazečka topolů jednořádková poloautomatická II.


Poptávka: jednořádková řezačka SK-25.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky