pondělí 17. února 2020

Hydraulický moštovač nerez

Lis na ovoce hydraulický L nerez. Moštovač na ovoce hydraulický L. Hydraulický moštovač můžete zakoupit ve velikosti až litrů. Novinka - hydraulický moštovač 70l mostovace. Velký lis o objemu koše litrů.


Uvedená cena je bez zvedáku! Koš je vyroben z neupraveného . Prodám hydraulicky lis na ovoce,mošt nerez. Možnost dokoupit zvedák a textilní vložku do koše. Cena bez hydraulického zvedáku. Inzerát byl odebran z. Drtič na ovoce elektrický DE 30L nerez.


Lis hydraulický l Náš největší lis o objemu koše l. Nerez hydraulický lis na ovoce VARES HYDRAULIC litrů je menší, ale velmi šikovný a robustní lis s hydraulickou panenkou 2t umístěnou ve spodu koše. Lisy na ovoce VARES HYDRAULIC PROFI nerezové konstrukce . Lisovací koš s plachetkou do kterého padá drť ovoce je z bukového dříví a jeho objem je 30l. Kvalitní drtiče na ovoce od českého výrobce za super ceny! Lisy a drtiče na ovoce, lis na ovoce, moštovač , drtič ovoce. Domácí moštovač Fruit Press VP-3S pro lisování předem nadrceného ovoce.


Ruční lis na ovoce sl…. Celonerezový lis na mošt . Chtěl bych se zeptat zda se dá nějak odmontovat nerez buben a ždímačka zevnitř ošetřit a natřít nějakou potřavinářskou. Dobrý den chtěl bych koupit hydraulický lis na jablka poradte mě děkuji. Mlýnkový moštovač - odšťavňovač. Jsme specializovaný obchod na nerez placatky, placatice a butylky.


Kľúčové slová: moštovače, moštovač , lisy na ovoce, lis na ovoce, drtič ovoce, drtiče na. Zabezpečujeme montáž výťahov všetkých typov či sa už jedná o hydraulický výťah, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky