středa 19. února 2020

Jak nejlepe zasadit meloun

Půdu kolem rostlin můžeme přikrýt textilií či fólií, jak bylo uvedeno výše. Zrajeme až k puknutí. Na počátku léta začnou . My si raději ukážeme, jak si meloun můžete vypěstovat doma na zahradě.


Meloun není určen k dlouhodobému skladování, ale k rychlé spotřebě.

Proto si na melounu pochutnejme v jeho nejlepší sezóně, nejlépe ihned po sklizni. U nás se konzumují dva základní typy melounů, a to meloun vodní a. Sazenice předpěstujeme nejlépe v průběhu března, ale můžeme tak učinit i později, v dubnu. Pozemek by měl být na slunném místě, nejlépe nasměrován k jihu.


Půdu výhřevnou, bohatou na živiny, lehkou, nejlépe doplněnou o kvalitní kompost či substrát a organické hnojivo. Ideální je použít k pěstování . Aby vyklíčilo, potřebujete pro něj pečlivě vybrané místečko nejlépe v květináči či.

Allium sativum - Duration: 5:05. Musíte ale počítat s tím, že rostlina . Melouny můžeme pěstovat jako tykve přímo na kompostu. Ačkoli si můžete vodní meloun (Citrullus lanatus) vypěstovat od základu, tedy ze semínka, která jsou u nás běžně k dostání, teď už.


Kam melouny zasadit ? Meloun cukrový mnozí nesprávně označují za ovoce, přitom ve skutečnosti jde o druh. Mezi těmi si posléze vybereme čtyři nejlépe vyvinuté a ty zachováme. Jakmile plody dozrávají, omezíme jak zálivku, tak i hnojení. Meloun se může stát během léta výbornou svačinou nebo i součástí hlavního jídla.


Jak nejlépe používat. Dopřejte si ho vždy, když cítíte, že jste . Pěstovat je můžete i na zahradě. Hrnce“ se připravuje předem na kulturu a půdu, nejlépe 1–dne před výsadbou. Je třeba zasadit meloun do sypké půdy připravené předem.


Cavailon: Francouzská varianta cukrového plodu, který se smí pěstovat pouze ve Francii v . Nejlépe chutná samotný a dobře vychlazený.

Nyní naklíčená semena jsou připravena je zasadit. Vodní melouny rostou nejlépe v podnebí s dlouhými, horkými a suchými léty a krátkými, chladnými zimami. Z tohoto důvodu se melounům nejlépe daří v jižních částech Evropy, zatímco. Dnes si ukážeme jednoduchý způsob, jak rychle naporcovat vodní meloun na kostičky. S ohledem na klima regionu můžete přesně spočítat, kdy zasadit sazenice melounu.


Používání hnojiv by mělo být minimální, melouny nejlépe reagují na potaš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky