pátek 23. prosince 2016

Jahodová sadba

Chuť je vynikající, typicky jahodová a sladká. Aktuálně nabízíme čerstvý jablečný mošt z bio jablek, jablečno-rakytníkový mošt, jahodový sirup, jahodový džem, meruňkový . Letošní novinkou je jahodový mošt vyrobený z vlastních plodů, který si zákazníci ve Vraňanech mohli. Základem úspěchu je zdravá sadba , výběr vhodné odrůdy a zvolení vhodného.


Plodnost je velká, jedna rostlina vytváří až 1plodů.

Sazence jahod Senga Sengana. Pro výsadbu se používá klasická zelená sadba nebo tzv. Letní výsadba se využívá k intenzivnímu pěstování jahod ve velkém.


Sadba jahod je tedy více odolná vůči nepřízni počasí. Mezi naše hlavní pěstované odrůdy patří HONEOYE, POLKA, RUMBA, KORONA a KARMEN. Rádi vám je dovezeme.


Budeme zavážet sazenice do km. Dál bude zavážet PPL.

Pomocí níže uvedeného formuláře si můžete objednat sazenice jahod. Poloraná odrůda holandského původu. Sladké, středně aromatické plody jsou sytě červené barvy a všechny stejného . Prodáváme FRIGO sadbu třídy A, která je určena pro výsadbu na jahodové plantáže.


Feb Pro jarní výsadbu je nejvhodnější chlazená FRIGO sadba jahod. Má středně velké plody s nádhernou jahodovou vůní i chutí. Co se sazenic týče, vybírejte jen zdravou sadbu s plně vyvinutým srdíčkem a třemi až.


Roztočník jahodový (Tarsonemus fragariae) vytváří na srdíčkách jahod. Kunratické jahody - prodej jaho sazenic, samosběr - Praha - Kunratice. Také už se těšíte na jahodové deserty a jahody se šlehačkou?


Nyní je správný čas na koupi sazenic, které budou plodit ještě letos. Určitě máte z čeho vybírat, . Bylinky a zeleninová sadba. Jul Pak označíme, třeba klacíkem, nejplodnější rostliny, tzv. Právě od nich budeme mít šanci získat nejlepší sazenice. A její výstavba není nijak složitá.


Jahodová sadba v prodeji.

Kromě dřeva se přitom . Proto se doporučuje sadba jahod na vyvýšené hrůbky do černé fólie, která.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky