pátek 30. prosince 2016

Jak pestovat cocos nucifera

Náročnost na pěstování ‎: ‎středně Typ listu ‎: ‎velké listy Náročnost pěstování ‎: ‎Rostlina je náročná na p. Cocos nucifera je vlhkomilná palma, je to symbol exotiky. Způsobů jak docílit klíčení je mnoho a tak uvedu jeden z nich: semeno necháte den . Po pár týdnech je i kanistr kokosu malý, jak roste kořen, nadzvedává kokos z kanistru. Jeden kokos jsme dali do. Dá se úspěšně pěstovat v našich podmínkách. Pokud však překoná první roky života, stane se poměrně . Přečtěte si více o tom, jak o kokosovník správně pečovat.


Běžný název: Kokos, coconut, cocoanut, coco. How to Grow a Coconut Palm from a Dehusked Coconut. Jak pěstovat orchideje . Chcete pěstovat v suchém bytě rostliny náročné na vlhkost? Tuto palmu nedoporučuji pěstovat v bytě, protože dříve či později zahyne. Kokos nucifera - krásna dekoračná palma, ktorú môžeme v mladom veku pestovať ako izbovú rastlinu.


Dostupnosť: Na otázku. Který banánovník pěstovat v nádobě: ovocný, či zeleninový? Rozmnožování orchideje - Orchideje jak pěstovat doma Pesto, Gardening,. Prosím o radu, jak úspěšně pěstovat bazalku?


Visa Electron; MasterCard; American Express. Verified by Visa; MasterCard SecureCode.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky