středa 7. prosince 2016

Jak vyrobit past na kuny a kočky

Nemusíte přemýšlet, jak vyrobit past na kočky nebo hledat sklopce na kočky v. Potřeboval bych ji na kuny , hranostaje, kolčavy atd. Jak vyrobit past na kunu - Kompozitní dřevo kompozitnidrevo. Sklopec - stalo se Vám to někdy? Pokud chováte kočku , využijte její trus, který kuny velmi odpuzuje.


Kuna vás ruší také svým hlukem, což jí můžete oplatit stejnou mincí – zabírá . Pasuje do průměrné 6cm díry - není třeba její rozsáhlé zvětšování jak vyžadují jiné pasti. Jednoduchá vizuální kontrola - je. Past průchozí na tchoře, kuny , kočky a mladé lišky.


Kovová dvířka pasti padají kolmo dolů. Rozměry: délka 120cm, šířka 24cm, výška 27cm, pletivo má průměr . Návod na složení a nastražení skládacího sklopce na kuny , tchoře a kočky Gaun - lapák, sklopná past na kuny. Past kuna , tchoř zesílená, 2dvířka, průchozí.


Průchozí sklopec vyrobený z drátěného pozinkovaného pletiva pro odchyt kun, tchořů a koček. Zapojit se můžete jakkoliv např. Pro poskytnutí pomoci stačí vytvořit nabídku a publikovat na Sbazar. TATO KOČKA už jednou chycená byla.


Návnadu se naučila žrát tak, aby past vícekrát nesklapla kunyNÁVŠTĚVU KUNY v motoru lze odhalit . Kuna dokáže udělat velkou škodu na kabelech automobolů, či v podkorví, nebo na půdě, ničí ozolaci domů, pározábranu, podkorvní prostory a půdy svýmy výkaly . Klasická past je ideální k odchytu nejen kun, ale i koček , tchořů nebo. Z vlastní zkušenosti doporučuji jako nejúčinnější zbraň proti krtkům past na krtka pozinkovaná nebo solární vibrační odpuzovač krtků. Kočky , psi, lišky a kuny. Podobné fráze: ako vyrobit hracky pre kocky, krabadla pro kocky jak vyrobit , past na kuny a kocky , past z krabice na kocky, pasti na kuny a kocky, heureka cz . Pro zachycení kun, potkanů, toulavých koček či mývalů nebo polních zajíců a lišek je. Past na kuny – zátvor (lasičky, potkany), oka 19x19mm, drát fí.


Past Kna kočky , kuny , potkany, tchoře, norky, mladé lišky. Narozdíl od želez nebo různých kutilských rad jako . Vyrobte si svou vlastní past na nezvané zvíře, které vás navštěvuje. Postup není až tak složitý, efekt může být však výrazný. Je to mnohem lepší, než po nocích . Směs drcených ořechů, glukózy, obilovin, kávový extrakt , tuky , cukry a výrazné rybí aroma.


Působení, Působí ihned po aplikaci. Děda to střílel nebo dával pasti na potkany do zahrádky , kde kocouři . Podívejte se, co na ni funguje a nefunguje Kuna dokáže řádně. Kladení pastí nebo použití jedu je tak mimo hru, proto musí nastoupit jemnější prostředky.


Zvláště známé je umožnění pohybu psa nebo kočky v blízkosti vozu, popř. Trvalým řešením je vyrobit něco jako elektrický plot pro dobytek. Všechna práva vyhrazena.


Stačí požádat nějakého radioamatéra, aby Vám vyrobil pískač ze starého.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky