úterý 26. června 2018

Hecht 127 bts motorový křovinořez návod k obsluze

Před prvním použitím si pročtěte návod k obsluze. Křovinořez používejte souladu s tímto návodem k. Stroj je vybaven 2taktním . V tomto videu se můžete podívat na HECHT 1R motorový. Motorový křovinořez se záběrem nožů 25cm a záběrem struny 43cm. Motor o objemu 26cms jmenovitým výkonem 75kW.


Uživatelský návod k použití je nedílnou součástí dodávky každého nového produktu HECHT. V případě ztráty je možné objednat nový uživatelský manuál. Jaký typ oleje mám použít do.


Jak provést výměnu oleje u. V návodě k obsluze jsem postrádal podrobnější popis navinutí struny na cívku. Přečtěte si návod k obsluze před použitím tohoto stroje. Nikdy byste neměli používat tento křovinořez , pokud jste pod vlivem.


Prodám sekačku Hecht 1BTS. Praktický a lehký motorový křovinořez se strunovou hlavou a kovovým kotoučem. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Jde o to, že křovinořezy se slabým motorem by při použití struny s velkým průřezem trpěly, naopak silný motor by slabou strunu zbytečně . Používateľské hodnotenie a recenzie na Krovinorez Hecht 1BTS. Na odporúčanie obsluhy som si prikúpil samostatné nové popruhy cez chrbát a neľutujem . Chatař Chalupář, RC Revue, Rok na chalupě, Abeceda - manuál pro šikovného chlapa a jiné.


MOL Dynamic GARDEN 2T, 6L - Motorový olej. Tříramenný ocelový kotouč nebo strunová hlava; Snadná obsluha ; Průměr struny mm . Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Lesen Sie vor der Inbetriebnahme der.


Maschine die Betriebsanleitung genau durch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky