úterý 26. června 2018

Jak zvysit ph v bazénu

Hodnota pH je ukazatel stupně kyselosti vody. Pohybuje se v rozmezí – 1 kdy hodnoty pod značí kyselou reakci a hodnoty nad značí zásaditou reakci. Je důležité udržovat správou hodnotu pH.


Ta udává, zda je voda ve vašem bazénu zásaditá, nebo kyselá. Pro zdravotní nezávadnost bazénové vody a správnou .

Udržováním správné hodnoty pH vody je možné snížit spotřebu ostatních chemikálií, uspořit velké množství finančních prostředků a bez velkých komplikací držet . Zde záleží, zda jsou hodnoty pH nízké či vysoké. V případě, že Váš bazén trpí kyselou vodou, je třeba koupit bazénovou chemii na zvýšení pH. Snížení účinku desinfekčních prostředků.


Zvýšení pH v bazénu. Odměřené množství, které závisí na . Jednoduše nalijete do kbelíku litrů vody z bazénu a změříte pH , následně.

H , je schopna uvolněný vodíkový kationt přijmout a tím pH zvýšit. Naopak se stává, že se pH drží neustále vysoko, spotřeba přípravku pH mínus je obrovská, ale pH nelze snížit. Tento stav ukazuje na příliš vysokou alkalinitu vody.


Vyberte si řešení vhodné pro vás. Tato hodnota je nejlepší. Při příliš nízkém pH korodují kovové části a rychleji blednou barvy plastů . H vody v bazénu se snažte držet mezi - 2. Dodáváme pH do bazénu pro snížení a zvýšení pH ve vodě. H do bazénu je základní bazénová chemie, bez které nebude bazén nikdy opravdu čistý. Ideální hodnota pH v bazénu je - 4. Voda bez vyváženého pH může dráždit sliznice a oči.


Při běžném používání bazénu se hodnota pH vody pomalu mění podle místního složení. Vedle toho je vyšší pH důvodem snížení účinnosti a zvýšení spotřeby . Díky vybranému složení výrobků je zaručen bezproblémový provoz bazénu po. Jak zvýšit či snížit pH v bazénu.

Bazény se dnes stávají součástí čím dál více zahrad. Není totiž nic příjemnějšího, než přijít z práce domů a rovnou skočit v . Pokud váš bazén zlobí nestabilní PH , můžete zkusit právě 5vTotal. PH nad použijeme PH - a pro zvýšení nízkého PH do 1 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky