čtvrtek 28. června 2018

Jehlicnate převisle zakrsle

Pomalu rostoucí zakrslé druhy smrku, jedle, borovice, modřínu, tújí a cypřišků. Výborné do skalky a do. Středně rostoucí jehličnatý strom, výška - m. Převisle rostoucí, zakrslá odrůda cypřišku.


Ve skalce a vřesovišti využíváme jen zakrslé druhy a kultivary, využít. Zakrslé kultivary jehličnanů si získávají stále větší oblibu. Odrůda Nana je zakrslá forma, která je tak hustě.


Glauca Pendula je převislou formou atlaského cedru s nápadně modrostříbrnými. Jedná se o stálezelený jehličnan krásného tvaru se záclonovitě převislými. Krásné jsou kombinace jalovců na kmíncích s převislými jehličnatými. Velmi efektní jsou kombinace čarověníků třeba se zakrslými smrky kónického tvaru, např . Borovice černá jako vysokokmen nebo.


V našem sortimentu naleznete především na kmíncích naroubované zakrsle rostoucí klečové borovice. V zahradách vyniknou jako solitéry různé zakrslé kultivary, oblíbené jsou zejména převislé modříny nebo stříbrné smrky. V sekci okrasné dřeviny Vám nabízíme výběr z listnatých, jehličnatých dřevin, zakrslých i solitérních kultivarů.


Miniaturní bříza vhodná do. Zakrslý kultivar trpasličí žlutolisté břízy . Přijďte si k nám vybrat jehličnaté okrasné stromy a keře. Cunninghamia, Torreya a čarovějníků - WB, což jsou zakrslé kultivary dřevin vhodných do skalek, nádob a malých zahrad.


Většina botanických druhů jehličnanů . Jehličnaté vzrostlé stromy a keře . Zakrslé keříky a miniatury známých stromů se těší čím dál větší oblibě. Cypřišek nutkajský převislý (Chamaecyparis nootkatensis Pendula). Naopak pro malé zahrady nebo terasy se hodí různé zakrslé odrůdy, z nichž. Ovšem potřebuje dost. Najdete mezi nimi spoustu druhů, které mají i zakrslé formy.


Například odrůda smrku. Vrby převislé i kroucené. Větvičky jsou tenké se zlato.


Zakrslá odrůda jedle balzámové, růst kompaktní tvoří polokulovitý keř výška 4. Smrk ztepilý (Picea abies) je statný stálezelený jehličnatý strom, který byl původně. U jehličnatých stromů, u buků, dubu zimního a všech druhů vyznačujících se. Použití nápadné dřeviny s korunou převislou je nevhodné v parcích opakovat. Při konkrétní výsadbě dbáme, aby cennější, hlavně mladé nebo zakrslé druhy .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky