pátek 26. července 2019

Indiánská vesnice figurky

Sada papírových škrabošek s gumičkami, které čekají na své nazdobení. Jedna strana má již namalované obrysy a . Mnoho druhů a provedení. Barvené i nebarvené figurky , Od středověku po současnost.


Ukázka na foto jinak zašlu na e-mail. Cena peších figurek od 1Kč. Položek k zobrazení: 0. V této kategorii se bohužel zatím nenachází žádné zboží. Indiáni jsou původním obyvatelstvem amerického kontinentu (výjimku tvoří Eskymáci a Aleuti na severu).


Označení Indiáni vzniklo vlastně omylem. Plastová sada figurek indiánů s mapou. Kategórie: Figúrky a zvieratká. INDIÁNI - figurky NDR.


Popis: Prodám plastové figurky indiánů z bývalé NDR. Masky Folia kovbojové, indiáni a piráti pro kluky i holky. Figurky indiani wild west. Nalezeno: produktů. Scarlet, dámy z Divokého západu.


Martin Klinkovský - Kamaro - Velkoobchodní a maloobchodní prodej dětských hraček a stavebnic. Hračky, figurky : vojáci, rytíři, indiáni. S cínovými vojáčky si hráli naši dědečkové.


Doba se sice mění a my máme figurky z kvalitního plastu, ale klučičí fantazie . Ručně malované figurky vyvedené v živých barvách a propracované do nádherných detailů jsou skvělé nejenom k volné hře na Indiány. Skvěle doplní povídání . Zobrazit: Pro holky (1) Pro kluky (2). Není seřazeno, Název, Pozice . Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Tuba Indiáni sa hodí aj do severoamerického Montessori kontinent boxu. Ak si vytlačíte fotografiu všetkých modelov, môže dieťa priraďovať figúrky k ich .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky