pátek 26. července 2019

Jak likvidovat mšice na matě

Mšice dosahují velikosti dvou až deseti milimetrů a mají měkké tělo. Jun Stejně tak byste měli likvidovat spadané listí zasažené mšicemi , což platí v průběhu celého roku. Důležité je také dbát na výživu rostlin.


Jun Pokud likvidujete mšice z pokojových rostlin, vybírejte prostředek. Jestliže máte vůni levandule rádi, bude se vám v pokoji příjemněji usínat.

Jul A pak už hurá na mšice ! Rebarbora zabije více škůdců najednou. Pěstitelé rebarbory můžou využít staré řapíky nebo listy, které jim zůstanou po . May Máte dvě možnosti, jak se jich zbavit. Buď si v obchodě koupíte speciální chemický přípravek, nebo si hubící koktejl vyrobíte doma. Jun Mýdlový (jarový) postřik: Hodí se na okrasné květiny, na bylinky, které máte v plánu konzumovat, vyzkoušejte raději jiný z postřiků.


Další témata z kategorie. Jaké pěstujete bylinky .

Jun Či jak připravit nezávadný a levný postřik k hubení mšic ? Jak zlikvidovat mšice ? Na trhu máte na výběr ze široké škály. Například Mospilan či Neudosan zahubí nejrůznější zahradní hmyz. Pirimor je specialistou na mšice.


Jun Housenky, zavíječi, molice, svilušky a hlavně mšice , to je jen krátký. Pokud máte ovocné stromy a chcete, aby je nenapadl žádný škůdce,. Byla to mandelinka mátová, která je schopná mátový porost kompletně zlikvidovat. Mam skušenost 1 nasadit berušky na keř, vše sežerou a mate po problemu. Vyluhem z kopřiv také likviduji MLADÉ larvy mandelinky.


Oct Uvidíte-li rostlinu v trávě napadenou mšicemi , máte velkou šanci, že se. Jul Devastují vám keře a květiny nenasytné mšice a svilušky? Výluh z tabáku proti mšicím.


Zato jejich nejbližší . Jun Dokonale zlikvidovat úrodu však dovede i sviluška. Když máte vylikvidované mravence, mšice se zpět nahoru nedostanou, řádnou sprchou . Pokud alevybe- rete skutečně vhodné, provzdušněné stanoviště, máte napůl vyhráno.

Nápravná opatření První nálety mšic můžeme likvidovat mechanicky,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky