čtvrtek 25. července 2019

Jak sazení hroznového vína

Pozor-nesmí být moc mokrý. Se zálivkou musíte zpočátku dost šetřit. Jak semínka vyséváme. Kdy můžeme rostliny zasadit na zahradu. Pravidelně hnojíme a tam, kde na kaktusy přirozeně prší, vůbec .

Florária se sukulenty a kaktusy. Ideální je manipulovat s kaktusy velkou pinzetou. Já ji neměla a ruce mám jak jehelníček. Kaktusy jsou nenáročné a vděčné rostliny. Takové odnože je možné oddělit od mateřské rostliny a zasadit do . Takto lze do jednoho květináčku zasadit podnoží co se jich tam vejde.


Otázka do čeho sadit kaktusy ( i sukulenty ) provází pěstitele od té. Měření ukázalo enormní alkalitu pH až pH 1 jak se to mohlo stát ?

Jako nejjednodušší se nabízí prodávaný substrát pro sukulenty a kaktusy. Má ráda sucho, takže stejně jako kaktusy nesnáší přelití. Zjara ji zaléváme slabě, v létě pak zálivku zvýšíme. Interval by měl být asi dní, . Po zaschnutí ho můžete buď zlehka tak 5cm zasadit , nebo počkat, až se vyvinou čekací kořínky a zasadit až pak. Použít lehkou zem pro kaktusy , zpočátku.


Dobrý den, když mám kaktus a vedle něj malé mám je od trhnout? Máme kaktusy diskovité, kulovité, soudkovité a sloupovité. V zemích původu mají hodně slunce, takže jim. I když ale zrovna neznáte jméno vašeho kaktusu nebo sukulentu, nevadí, péče o sukulenty a kaktusy je totiž až na výjimky stejná. Mam doma kaktus a vyrašily mi na něm výrůstky(takové malé kaktusy ). Mohli by jste mi poradit jak na to?


Väčšina z nich ospravedlní zanedbanie starostlivosti v podobe nepravidelnej zálievky. Když už všechny rostliny už dávno spí svůj zimní spánek, sukulenty a kaktusy stále žijí svým aktivním životem. Pro ně sezona nikdy nekončí. Potřebuji přesadit kaktusy , ale nevím, do jakého substrátu.


Můžu si v květináči na balkoně zasadit jabloň?

Pro výsadbu použijte substrát na kaktusy nebo si vytvořte vlastní substrát smícháním stejných částí půdy, písku a štěrku. V případě, že aloe sázíte do květináčů, . Nemusíte vybírat žádný speciální substrát. Postačí běžná zemina, kterou promísíte s trochou písku.


Tím docílíte vzdušnosti . Teprve pak ji lze zasadit , a začít zalévat, resp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky