pátek 19. července 2019

Jak prezimovat chryzantemy v květináči

Co s chryzantémou v květináči přes zimu? Do přenosných nádob se vysazují hlavně chryzantémy , které se nazývají “ multiflora”. Rady pro pěstování chryzantém v květináči. Jak již bylo řečeno, i kupované chryzantémy jsou trvalkami, musíme je ale dobře zazimovat.


Buď rostlinu v květináči. S příchodem zimy ale jejich život nekončí, rostliny přezimují ve skleníku a příští rok.

Aby chryzantémy přezimovaly , hluboce je seřízněte, květináč zahrabejte ve. Lze je úspěšně pěstovat i při teplotách okolo 20°C. Z hlediska substrátu nejsou tyto rostliny příliš náročné. Vyhovuje jim běžný, propustný . Pokud chtějí zahradníci mít chryzantémy na záhonku, mohou zkusit ty z květináče zasadit. Mohutnější dřevnaté rostliny snáze zimu přečkají, . Nemusíte se omezovat pouze na variace chryzantém.


Ideální do květináčů jsou evropské drobnokvěté odrůdy zvané multiflora.

Chryzantémy mohou obohatit i váš interiér, správným přezimováním. Ahojda, prosím o zkušenosti s pěstováním chryzantém drobnokvětých - v květináči. Jak často zalévat, zda hnojit…díky :). Abyste si mohli dopřát pikantní domácí potěšení, nepotřebujete zahradu ani žádný skleník. Na rozdíl od chryzantém s drobnějšími květy, které rostou běžně v zahradách, hrnkované kateřinky mráz nesnášejí.


Jak pěstovat houby doma v květináči , na dřevě, na . K přezimování proto potřebují bezmrazý . Přezimování chryzantém. Nechala jsem podle nějaké rady bůhví odkud přezimovat chryzantému (klasická v květináči na hrob) ve sklepě, . Ano, trvalé astry a chryzantémy. Astra čínská: jak ji pěstovat. Venkovní chryzantémy přezimují v našich zimách obvykle bez potíží. Nechat vánoční stromek v květináči , nebo ho zasadit?


Chcete-li se chlubit nádhernými květy chryzantém , musíte se umět o rostliny důkladně postarat. Její květy mají rozmanité barvy a jsou dokonce léčivé. Listopadka je přiléhavá přezdívka pro chryzantémy , které rozkvétají od.


Pro pěstování v truhlíkách a květináčích se hodí především chryzantémy mnohokvěté ze skupiny Multiflora. Pokud se rozhodnete listopadky pěstovat v bytě, budete jim muset přizpůsobit pokojovou teplotu.

Ta by totiž měla klesnout k °C, aby kvetly . Pokud je chceme nechat na hřbitově přezimovat , raději je přikryjeme chvojím. To jsou ty, které si kupujeme na podzim v květináčích. Pokud zvolíme správnou odrůdu, nic nebrání tomu, abychom je . Znamení Zvěrokruhu, Zahrady, Žluté Růže, Arredamento, Dekorace,.


Zdroj pinu ireceptar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky