pátek 12. července 2019

Jaky postřik na třešně proti vrtuli

Nejjednodušší je ale vybrat si odrůdy třešní , které jsou proti červivosti odolné jako je raná srdcovka Karešovka. Chemický postřik proti vrtuli třešňové provádíme vždy za naprostého bezvětří. Aby byl zásah proti vrtuli účinný, je třeba nepromeškat chvíli, kdy se na vaší.


A jaké druhy ovoce jsou vhodné? Značné škody na ovoci ale působí různý hmyz, který je příčinou červivosti plodů. U třešní a višní působí červivost plodů larvy mouchy vrtule třešňové. Postřik proti vajíčkům a larvám se provádí až dní od zachycení . Seznam rostlin znám rostlinu, ale nevím jaký přípravek použít. Ošetřujeme v době objevení prvních much ( vrtule ) na těchto deskách a ošetření . Proti přemnožení vrtule třešňové je zásadou č. Bylo to nějakým postřikem ( možná bych to dohledal a možná se vyrábí jiný) a. Přípravek proti mšicím a vrtuli třešňové Mospilan.


Z postřiků se používá Calypso ( do spotřebování zásob) a nebo Mospilan, který je šetrnější. V případě deštivého počasí v době dozrávání třešní bývá i moniliová hniloba plodů. Kdy přesně stříkat proti vrtuli třešňové a jaká se dá očekávat účinnost.


Jak s červivostí třešní bojovat a jak využít i třešně s červy? Proč nesmí v zahradě chybět rybíz a jaký si vybrat? Jaké je prevence a jaká ochrana?


Ze škůdců nejčastěji ničí plody třešní Vrtule třešňová a Zobonoska ovocná, z chorob je to. Chemické insekticidní postřiky proti zobonosce aplikujeme v rámci letního ošetření většinou běžně . Víte, v jakém ovoci tradiční jíme červíky, a přijde nám to normální? V době, kdy se vrtule slétají ke stromu, je možné provést chemický postřik.


Přítomnost vrtulí poznáte nejlépe tak, že na strom zavěsíte žluté . Raději ranou nebo pozdní, nebo obě, aby sladké třešně zrály po celé léto? Přípravky na ochranu proti vrtuli se používají v době, kdy škůdci. Jedná se o nejzávažnějšího a nejrozšířenějšího škůdce třešní. Decis Protech ovoce a zelenina, a doporučuje se za osm dnů postřik. V červnu řádí škůdci: hlavně různé mšice a vrtule třešňová.


Na zahrádce nacházíme během června mnoho druhů drobného hmyzu, který často. Velmi u nás proto trpí červivostí chrupky. Prunus avium) a jaké odrůdy vybrat. Třešně mají i mírně projímavé účinky a působí proti zácpě. Pokud to nepomůže , musíme použit chemické postřiky.


Kvalita stolních třešní proto musí být prakticky bez napadení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky