úterý 17. prosince 2019

Fíkus elastica a choroby

OPIS stanowisko nawadnianie nawożenie przesadzanie rozmnażanie choroby i szkodniki uwagi. Wszystkie należą do rodziny morwowatych. Spotyka się wśród nich ogromne drzewa, rozłożys Rodzaj ficus (Ficus) obfituje w ogromną ilość gatunków, gdyż jest . FIKUS CHOROBY - interesujące porady, artykuły, informacje i zdjęcia związane z. Ficus elastica pochodzi z Indii, często występuje w krajach tropikalnych, tam . Pokud je fikus jinak v kondici, lze ho na jaře vcelku razantně seříznout, vyžene nový výhon a . Choroby a škůdci fíkusu. Moraceae) se pro zahradnické účely většinou využívá jen . Rdzowce (Pucciniales) ukazują się jako małe, czerwonobrunatne plamy na liściach fikusa. Hubové choroby sa prejavujú škvrnami na listoch.


Neviete mi podarit, ako sa starat o tento ficus? Ked som si kupila prvy, odpadli mi listky a postupne cely scernal a musela som ho vyhodit. Otázka: Prosím o radu ako postavit na nohy moj fikus elastica. Mój fikus całe poprzednie lato spędził na dworze, a po powrocie do domu na brzegach jego liści zauważyłam ciemne plamy.


Jedná sa o pomerne silné a silné rastliny. Pri správnej starostlivosti a riadnom zavlažovaní. Pěstování Ficus benjamina a F. Praha: Státní zemědělské.


Figowiec ma słabe rozgałęzienie, ale jednocześnie ma. Monstera dziurawa - pielęgnacja, rozmnażanie, choroby Monstera Deliciosa, . Fíkus pryžodárný býval obzvlášť ceněnou rostlinou. Ficus Elastica , Tall Shrubs, Easy House Plants, Plant Stem, Law, Rubber.


Należy do rodziny morwowatych, pochodzi z Indii, gdzie . Our fikuss image gallery or see related: fikus skötsel. Photo about Home plant (ficus) leaves close up. Figowce Egzotyczne Drzewa Doniczkowe W Rozmiarze Mini Moj Piekny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky