úterý 31. prosince 2019

Jehličnatý strom v stromek v květináči

Pro Šíšu: Komunikační obrázky Předškolní Aktivity, Montessori, Školka,. Děti vyjmenují některé názvy. Jehličnaté stromy - učíme se poznat jehličnaté stromy v lese - nejen pro děti -. Jednotlivé názvy stromů přiřaď k obrázkům.


Otázky : Které stromy z obrázků jsou listnaté a které jehličnaté , které stromy chybí mezi obrázky a jsou ukryty v . Klíčová slova: stromy , dřevo, druhy stromů, listnatý strom, jehličnatý strom. Obrázky a jejich úprava: Galerie SMART Notebook. Najdeš v dvousměrce názvy listnatých a jehličnatých stromů? Anotace: seznámení s tématem,dělení stromů na listnaté a jehličnaté , seznámení s nejznámějšími.


Vymaluj obrázky listů a zkus říci jak se jmenují stromy ze kterých tyto. Přiřaď správné názvy k obrázkům listnatých stromů. DOKÁŽETE SESTAVIT NÁZVY STROMŮ? ROZDĚLTE STROMY NA LISTNATÉ A JEHLIČNATÉ. V prezentaci byly použity obrázky z galerie Smart Notebook.


Poznáváme nejznámější jehličnaté stromy - pro děti - zábavně naučné ve verších Poznáme jak vypadá smrk, jedle. Dokážeš přiřadit obrázky do skupin stromů? Vybarvěte listnaté stromy zeleně a jehličnaté hnědě.


Zelenina kolem nás, její složení, popis, obrázky … Ovoce kolem nás, jeho . Pozorně si prohlédni obrázky. Názvy jehličnatých stromů. K jednotlivým obrázkům doplň názvy jehličnatých stromů:. Tento pracovní list s obrázky jehličnatých stromů lze použít jako test pro . Použijeme obrázky nebo kartičky s nadepsanými názvy například: houby – jedlé, nejedlé stromy – jehličnaté , listnaté bonbóny zabalené do . Nápověda : setí, hrabání. Jehličnaté - ušlechtilé rostliny, které umožňují, aby zahrada zůstala po celý rok atraktivní a zelená.


Z pedie, otevřené encyklopedie. Zobrazuje se stránek z celkového počtu stránek v této kategorii. Kultivar „Glauca“ dorůstá výšky malého stromu a roubované rostliny do max. Podívejte se do amazonského pralesa, projděte se pod stálezelenými stromy Velkého předělového pohoří nebo navštivte americké prérie.


Napiš pod obrázky názvy ovoce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky