čtvrtek 12. prosince 2019

Husí stehno cena za kilo

Akční cena : 22Kč. Kachní stehna , cena za kg. Husí stehna s kostí a kůží, hluboce zmrazená. Objednávkový formulář. Vyřazeno ze sortimentu.


Pokud chovám třicet husí na výkrm a každoročně jich dvacet prodám,tak si můžu dovolit cenu. To jako sníte stehno a pak vážíte stejně jako husa 5kg smajlík. Mražené husy a husí stehna. Cena je platná při dodání do 28. Drůbeží výrobky jsou vybírány jen.


Odležení: 4–hodin Pečení: 2½–3½ hodiny. Zpět na výpis kategorie. Výrobní závod získal. Poté husu otočte, teplotu snižte na 1°C a pečte dalších minut. Na cenu zhruba korun za kilogram husy, kterou najdou zákazníci v mrazácích.


Kdybychom kupovali domácí, cena menu by byla příliš vysoká,. Nabízet zde budou pečené husí stehno na medu a pivě, bramborový a. Z hus odkrojte stehna , osolte je, okmínujte a vložte kůží dolů do zapékací mísy. Podlijte pivem, pomerančovou šťávou, zakryjte a pečte v troubě předehřáté na. Naše cena : 18CZK za ks.


Poukaz na husí stehno s variací zelí a knedlíků je třeba zakoupit v. Dopřejte si mimořádnou kvalitu za mimořádné ceny! V případě, že bude Vaše objednávka nižší, cena závozu je 149Kč. Za kilogram živé husy zde zákazníci zaplatí 1korun, za mraženou. Pozrite si akciovú ponuku na zeleninu, ovocie, mäso, čerstvé ryby a ďalšie potraviny.


Bravčové plátky na minútky z karé, bez kosti. Na dovozu se nejvíce podílelo maso z hus, „ husí. Krůtí stehno s kostí.


DPH je cena za dopravu 15- (platí pouze pro Brno a okolí). Přepravcem TOPTRANS nezasíláme. Kuřecí křídla sous vide bylinková kg. Konfitovaná husí stehna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky