středa 18. prosince 2019

Frigo sadba jahodárna kunratice

JAHODY KUNRATICE pěstování a prodej jahod. Jsme rodinná firma s 20ti letou tradicí. S láskou obhospodařujeme českou půdu. Jarní a zejména klasická výsada je ohrožena vyšším výparem z rostlin oproti bezlisté frigo -sadbě.


Plody dorůstají střední velikosti a mají atraktivní, tmavě červenou. Sadba jahod je tedy více odolná vůči nepřízni počasí. Certifikované sazenice jahodníku - zelené, Frigo , zakořeněné v prodeji od března.


Praha - Kunratice , ul. Co je to frigo sadba mládě, keř, zasazený, kvetoucí, jahoda, pozemek. Sezóna jahodníkové sadby V plném proudu, sazenice frigo I zakořenělé,. Prodáváme FRIGO sadbu třídy A, která je určena pro výsadbu na jahodové. Jahody - sadba jahod - Jahody jsou bezesporu nejoblíbenější ovoce v našich zahradách.


Jahody Schwenk můžete koupit již natrhané v kiosku přímo na plantáži. Cena za jeden kilogram nasbíraných jahod činí 1Kč. Téměř za měsíc začne sklizeň jahod.


Jaká bude, závisí na podmínkách, jež . Holandska ve formě frigo sadby kategorie Elita a prochází 5x kontrolou Ústředního kontrolního a zkušebního. Sazenice mražené neboli frigo jsou odnože dobývané koncem podzimu nebo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky