úterý 3. května 2016

Jak pěstovat hriby na zahradě

Jakmile vysadíme plodiny do skleníku , musíme se o ně začít starat i jinak. Okurka hadovka před upavněním konce mladého výhonu k opoře. Proto si vybereme – hlavní výhony, které budeme dále pěstovat. Pokud si ve skleníku pěstujeme hadovky , také je musíme vyštipovat.


Your browser does not currently recognize any of the. Pěstuji ve skleníku na síti v prostřední řadě hadovky a po boku nakládačky.

První tvary hadovek jsou pěkné, ale asi po 14ti dnech se utvoří malý ovál či koule a . Pokud máte skleník vytápěný, můžete se pustit do vysetí rychlé. Hnojte s ohledem na plodiny, které chcete v daném místě napříště pěstovat. Okurky hadovky patří mezi vyhledávané salátové okurky pro okamžitou.


Na rozdíl od nakládaček, které se pěstují venku, okurky hadovky. Salátovky, hadovky , svačinky a nakládačky. Okurka patří k nejoblíbenějším teplomilným plodinám. Většina zahrádkářů ale pěstuje do skleníku.


Pokud pěstujete ve fóliovníku či skleníku salátové okurky - hadovky a máte.

Pěstujeme okurky — Polopatě, Řekneme si vše o správném pěstování okurek. Rakytník — Škůdci na plodové zelenině — Na slimáky ekologicky. Odrůdy s jemnými ostny jsou vhodné do teplejších klimatických podmínek.


Osivo hadovek patří mezi nejdražší, proto se vyplatí nakupovat. V chladných oblastech je nutné pěstovat okurky pouze ve skleníku či fóliovníku. Okurka zasetá do teplé a vlhké půdy a přikrytá kvalitním kompostem. Pěstujete - li hadovky nebo salátovky ve skleníku , nezapomeňte na oporu . S hořkými plody jsem se u našich odrůd hadovek , které pěstuji , zatím nesetkala.


Cizí odrůda, která má hořké plody, není žádným přínosem do mého skleníku. Milí rádcové, mám další zahradní dotaz : ). Ve skleníku mi rostou okurky hadovky a svačinovku. Rostou jak z vody, už jsou vysoké cca cm.


Rozlišujeme okurky jemnoostné a . Sazeničky můžete do skleníku vysazovat tehdy, když budou mít šest listů a . Dlouhé hadovky zná každý. Plody měří přes třicet centimetrů, jsou hladké, nehořknou a hodí se pro pěstování ve skleníku i fóliovníkovém krytu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky