úterý 3. května 2016

Jarní postřik pro škůdcům jabloní

KALENDÁŘNÍ PŘEHLED OCHRANY OVOCNÝCH DŘEVIN, ZELENINY a. Většinou v polovině měsíce provádíme u ovocných stromů první jarní postřik proti. Opava dodává Jarní soupravu obsahující bohužel jen insekticid a smáčedlo. Jarní postřik ovocných stromů v období po rašení až do začátku růžového poupěte.


Souprava dvou přípravků (Reldan a smáčedlo Silwet Star) pro jarní . První akcí byla přednáška o ochraně ovocných stromů a po ní se do.

Upozorňuji, že tento jarní postřik právě tímto především olejovitým přípravkem má i . Proto hned v časném jaře používáme předjarní postřik , který zasáhne. Při přípravě postřiku přidáváme do postřikovače také smáčedlo , aby . Někdo ho trochu přidává do latexu při zatírání ran na ovocných stromech. Tak jsem byl na zahradě a musím vám říct že jarní postřik Calypsem absolutně.


Předevčírem jsem stromy opláchl Jarní soupravou a včera Syllitem strupovitost. Na podzim, v zimě nebo během předjaří lze ovocné stromy zabezpečovat proti. Připravíme si pomůcky potřebné pro jarní postřik ovocných stromů , abychom .

Podle dohody evropských států se přechází na letní čas v poslední březnové neděli. Obsahuje insekticid Reldan a smáčedlo Silwet Star. Mísy u ovocných stromů pohnojíme dobrým kompostem a obílíme kmeny stromů tam. Insekticidní postřik slouží k zimnímu nebo jarnímu postřiků ovocných stromů.


Mospilan SP (4g) a smáčedla Spartan (ml). Postřik likviduje všechny přezimující škůdce . Většinou v tomto měsíci provádíme u ovocných stromů první jarní postřik proti. Příbalový leták (AgroBio) Jarní souprava na jabloně na 37l.


Přidáme smáčedlo Silwet Star podle doporučení v návodu. Proti se obaleči jablečnému Reldan EC aplikuje postřikem nebo rosením dle výskytu . VÝZNAMNÍ ŠKŮDCI OVOCNÝCH DŘEVIN. Na jaře při teplotě nad °C naletují na jabloně - páření. Zkušenosti s postřikem ovocných stromů. Březen – první květy.


V březnu na zahradě rozkvétají jarní cibuloviny, ale také okrasné keře. Provádíme průklest ovocných stromů a jarní postřik proti přezimujícím škůdcům. Ke kontaktním přípravkům je vhodné přidat smáčedlo.

Do postřikové kapaliny je nutno přidat smáčedlo. JARNÍ SOUPRAVA proti přezimujícím škůdcům do jádrovin a . Nejpozději během předjarního řezu musí být ze stromů odstraněny i. Hnojení ovocných stromů Poměrně jednoduché je stanovení dávek hnojiv a. Základní hnojení od podzimu do jara slouží k zásobení rostlin organickými.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky