pondělí 16. května 2016

Juku stromova

Predam palmu juku v kvetináči, vysoka 2m, vhodna do domu,. Juka Gloriosa mrazuvzdorná stromová juka. Prodám lonské sazenice venkovní. Je to mohutná, poměrně rychle rostoucí stromová juka, vzhledem podobná druhu Yuky brevifolia. Severoamerická, až čtyřmetrová stromová yuka se stříbrnomodrými 60cm listy a. Tuto juku lze pěstovat doma či v zimní zahradě, ale i ve volné půdě venku.


Jde o stromovou juku , která může dorůst až výšky pěti metrů a někdy . Stromy a rastliny na predaj za najlepšie ceny, str. Vyska s crepnikom je 160cm. Známa je aj pod menom synonymom stromová malina.


Vlastnosti: ovocný strom. Některé druhy však snesou i mráz a lze je pěstovat celoročně venku na zahradě. Několik let jsem pěstovala pokojovou juku po celý rok za oknem, ale mnoho.


Mrazuvzdorná, stromová yucca, až -22°C. Tento pin objevil(a) . JUKA RIGIDA až -18C Tuto překrásnou juku budeme mít opět skladem do týdne. Juka rigida je vzácná a jako solitera velmi atraktivní stromová juka, která má . U nás pěstována spíše . Například scindapsus, juku , banánovník apod. Dicksonia antarctica Je nejznámější stromová kapradina původem z Tasmánie.


Odolná, až pětimetrová stromová yuka se stříbrnomodrými, širšími listy a bílými. Stromová Euphorbia s osobními auty v pozadí roste přímo na . Půda na stanovišti, do které juku sázíme, musí být propustná, dobře odvodněná. Ak budete juku pestovať v kvetináči nezabudnite na dostatočnú drenáž.


Kvety juky filamentosa vyrastajú v . Medzilaborce november 18. Juku môžete obsypať kamienkami. Juka rostrata - mrazuvzdorná stromová juka . Zřejmě nejodolnější Yucca na světě s odolností až -35°C! Je to stromová juka, která však nedorůstá.


Mečovité fialové listy připomínají juku s kosatcem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky