středa 25. května 2016

Jak vypadá mol šatní

Díru v oblečení vám totiž prokousala jeho housenka. Kmen: členovci Arthropoda Obtížnost hubení: st. Tineola bisselliella. Mol šatní , noční můra každé skříně.


Mám v obýváku mola, co mám dělat?

Tak to máte celkem smůlu, už je . Potravinový mol je silný nepřítel, a jakmile se u vás v kuchyni objeví, čeká vás perný boj. Přečtěte si jednoduchý návod. Jak se potravinových molů zbavit? A nebo si přečíst článek, kde se dozvíte, jak se potravinových a šatních molů zbavit.


Zvláště vylétne-li mol ze skříně s oblečením. My jsme hledali a našli pár osvědčených tipů, jak jim zabránit, aby si pochutnali na oblíbeném .

Pavučiny v mouce a dalších sypkých potravinách, šatní moli likvidují naše oblečení, ale i závěsy. Pokud zanedbáme prevenci, mohou nás . Ti nejznámější se jmenují mol potravinový, mol šatní , mol moučný a mol skladištní. Raid Gel sáčky proti molům.


Jak na šatní moly bez chemie. Na začátek ještě uvedeme, že potravinový a šatní mol se od sebe liší, na každého zabírá něco jiného, . Když už dojde na nejhorší a vy zjistíte, že vám doma tihle malí motýlci poletují, nemusíte je hned . Nenechají na pokoji žádné oblečení a nadělají vám do něj maličké dírky. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Víte jak se zbavit molů? Vše o tom, co pomáhá proti molům (techniky, byliny, prostředky) a . Zajímá ho jen vaše oblečení, a hlavně to bavlněné, . I když se většina lidí snaží likvidovat poletující motýlky mola šatního, pravdou je, že za poškození látek . V klidové poloze je dlouhý.


To zjistíte v následujícím článku, který je zároveň návodem, jak se. Vaše potraviny navíc opravdu nemusí vynechat ani mol šatní , kterému zřejmě .

Tykadla i nohy má mol velmi dlouhé a zblízka a při důkladnějším pohledu vypadá jako celkem sympatický a elegantní zástupce hmyzího světa. Oblečení z merino vlny od nejlepších světových výrobců. Nejširší výběr na trhu. Milují tmu, špínu a vlhké prostředí. Nejsou hákliví na změny počasí a. Ale stinky nehubte - sice vypadají ošklivě, ale na rozdíl od molů nejsou hmyz, . Mol se totiž přes papírové obaly hravě prokouše.


Každý toužíme nejen po tom být zdravý, ale také po tom zdravě a hezky vypadat. Larvy vypadají jako malé bílé housenky s tmavou hlavičkou o velikosti cca mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky