středa 11. května 2016

Jak správně založit stolní víno

Pro malopěstitelské účely se nejlépe hodí takzvané stolní odrůdy, což je označení pro druhy révy vinné určené především k . Rozlišujeme vína stolní , zemská, jakostní, jakostní s přívlastkem, kabinetní, pozdní. A co je potřeba vědět o pozemku, na němž bychom chtěli založit vinici? Děkuji za odpověď, ale tohle jsme zkoušeli, ale vzhledem k tomu, že víno mám roztaženo ve.


Ovšem je potřebné splnit požadavky révy, vyplývající z jejích vlastností, tedy z. Mezi ně patří například Müller Thurgau či většina stolních odrůd. Založit si vlastní malou vinici můžete, i když nejste zrovna vinař, ač bez. Pro správný růst, nasazení a dozrání plodů révy vinné je zvláště směrodatná.


Výsadbu stolního vína můžete provést podobně do rigolů u stěny . Pro správné provedení zelených prací má velký význam intenzita růstu vinice. Trend posledních několika let posunuje produkci vín vynikající kvality k. Při založení pergoly počítáme s tím, že vznikne velký pěstitelský tvar. Pergola porostlá révou zvlášť vynikne díky výsadbě stolních odrůd.


Za správné péči se odmění dobře narostlými hrozny s velkými bobulemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky