úterý 9. srpna 2016

Jabloň sloupovitá goldlane

Goldlane je sloupovitě rostoucí zimní odrůda jabloně. Stromy jsou silně vzrůstné, s krátkým plodným obrostem. Plody jsou středně velké, ploše kuželovité. Jabloň sloupovitá – GOLDLANE.


Dodáváme říjen – duben, Původ: . Sloupcovitá,zimní odrůda. Sklízí se začátkem října, vydrží do března. Rezistentní proti strupovitosti, odolná proti padlí. Může se pěstovat ve všech oblastech. Německá odrůda,kříženec Waltz x NN.


Růst stromu je bujný. Zraje v srpnu,skladovatelnost je do října. Proti strupovitosti je odolná,proti. Hledáte sloupovité jabloně odrůdy? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Zhruba polovina všech průmyslově . Ne že bych měl malou zahrádku, ale chtěl jsem vyzkoušet co to obnáší mít sloupovité odrůdy jabloní. Balerína, sloupovitá nebo sloupcovitá ovocná odrůda je taková odrůda ovocného stromu která je. Většina Balerín pro udržení . Jde o jabloně , které se téměř nerozvětvují. První odrůdy sloupcovitých (nebo kolumnárních či balerín) jabloní nijak . Pěstitelský tvar: sloupovitý.


Zimní mráz: Mráz v době květu:. Nabízíme široký sortiment stromků od jabloní , přes švestky, třešně atp. Všechny stromky jsou. Přehled zrání jabloní (pozdní - okrasné).


BLENHEIMSKÁ RENETA, jabloň , 1. Jak pokračují vaše sloupovité jabloně. Toto splňují odrůdy jabloní sloupovitého tvaru, které se vyznačují velmi slabým růstem, nevyžadují oporu ani řez, protože mají krátké přírůstky. Spurtypově rostoucí (kolumnární či sloupovité ). U jabloní bývá doplnění výraznou dominancí výhonu hlavního. Vysoce úrodná a odolná zimní sloupovitá odrůda s chutnými plody.


Prunus armeniaca ´Golden Sun´ SLOUPOVITÁ 6. Malus ´Golden Delicious´a ´Jonagored´. U–tvar, zimní, K10L jabloň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky