čtvrtek 25. srpna 2016

Jak vypestovat okurku hadovku do skleniku

Podrobná návod k tomu, jak si na zahradě, konkrétně ve skleníku či fóliovníku. Okurku opačně, tedy šikmo nahoru, opět do dvou třetin. Pěstovat salátovky může každý, kdo má jen kousek země, pařeniště,. Vypěstovat si salátovky není zas takový problém, zvolíte-li správnou odrůdu,.


Pak se můžete těšit na první plody ze skleníku již měsíc po výsadbě. Pak není nic jednoduššího, než si vypěstovat své vlastní hadovky v bio kvalitě. Spon, do se kterého okurky vysévají (nebo vysazují sazenice), je asi x 60.


Uvedené odrůdy je většinou možné pěstovat ve fóliovníku i na volné ploše. Jak vybírat mezi odrůdami? A bývá lepší vysadit je do skleníku , nebo na volný záhon?


Vylamujeme stejným pohybem jako u rajčete. Zapomenuté výhony, které nechceme pěstovat , vystříháváme omytými nůžkami. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Zahradničení ve skleníku je pořádná věda. Co, kdy a jak sít a sázet.


Pokud máte skleník vytápěný, můžete se pustit do vysetí rychlé odrůdy. Hnojte s ohledem na plodiny, které chcete v daném místě napříště pěstovat. Toto je situace ve skleníku , ve foliáku ještě neplodil a tak chci ještě vyzkoušet jak se bude chovat tam.


Hodlám ji naroubovat na Sprinter a pěstovat ve skleníku jako hadovku. Tak jsem letos zasela a naroubovala okurku La Diva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky