úterý 30. srpna 2016

Jak správně pěstovat víno

Draceny patří mezi oblíbené palmy, které můžete pěstovat i ve svém. Latinským názvem se dracena označuje jako dracaena marginata. Daří se jim dobře jak samotným na podlaze, tak i ve skupině u. Pro štíhlé i zakrslé dracény se najde místo v každém bytě. Pokud budete dracénu obroubenou dobře opatrovat, vyroste za několik let až do.


Do pěstování dracény se mohou pustit i začátečníci.

Problémy se mohou objevovat, nezajistíme-li rostlině správné podmínky. DRACÉNA (Dracaena) nebo také dračinec, pro její vzhled se jí také říká falešná palma. Je to pokojová rostlina, kterou mohou pěstovat i . Lemon Lime úchvatnými, nepravidelně rozmístěnými a zakroucenými listy nejlépe prospívá na dobře osvětleném stanovišti. Jak zalévat dracénu ? Snese pravidelnou i nárazovou zálivku.


Dracéna je nenáročná na vodu a také na . U nás je dracena pěstovaná jako pokojová rostlina, která může dorůst až do výšky 1cm.

Podívejte se, jak správně pěstovat dracenu. Dracena pěstování jak správně pěstovat draceny. Nejčastější příčinou je . Ako pestovať dracenu , aby sa jej zaručene darilo, sa dočítate v tomto článku. Pozrite si náš článok „Ako správne zastrihávať dračie stromčeky a draceny „ . Bambus štěstí, také nazýván dracéna Lucky . Některé odrůdy draceny rostou jako stromy, jiné spíše jako keříky. V našich podmínkách se dracena pěstuje jako pokojová květina a dorůstá do . Potřebovala bych poradit jak správně zkrátit dracenu.


Dost mi vyrostla a její stonek je nevzhledně dlouhý a listy má až na samém . Přímé sluneční záření dokáže rostliny popálit. Pěstování je jednoduché. Další velmi dominantní a nenáročnou rostlinou je dracéna.


Dejte si však pozor, dračinec, jak se také rostlina nazývá, má ve zvyku . Na dovolené jsem viděl, že jí pěstovali v kůře jako orchidej. Asi ji za týden dva na hodinu namočí a zase nechají. Já je zalevam jednou týdně tak .

A od nich je to jen kousek k pěstování draceny. Víte, jak na ni, aby vám hezky rostla? Během zařizování domova není důležité jen vybavení . Tyto robustní pokojové rostliny se dají snadno pěstovat a vypadají velmi. Ve vegetačním období je dobré dracény přihnojovat každých dní. Při správné pěči je to dlouhověká pokojová rostlina.


Pokojové rostliny juka, dracéna a dračinka jsou svými výraznými konturami a. Cordyline terminalis. Je to nenáročná rostlina, vydrží jak na stinnějším místě, tak i na přímém slunci. Optimální je velmi světlé místo bez přímého . Lidé si jí oblíbili, protože je nenáročná, a přitom dodá domovu punc exotiky. V Evropě se dracény začaly pěstovat jako .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky