středa 24. srpna 2016

Jakou travní směs dát na zahradu

Vysel jsem travní směs do sucha od jedné české firmy. Jakou trávu na sluníčko? Trávník má ze všech prvků okrasné zahrady nejsilnější plošné působení,. Musíme si však dát pozor, abychom to nepřehnali s množstvím. Jiná travní směs je vhodná na slunce, jiná do polostínu, jiná na sušší či vlhčí místa.


Podle toho, k jakému účelu bude trávník sloužit, si necháme od odborníků namíchat směs travních semen. Rekreační trávníky tvoří nejpočetnější . Kvalitní anglický trávník je okrasou vaší zahrady , která upoutá na první. Jakmile budete vědět, jaký trávník chcete, vyberte správné osivo.


Travní směs univerzál (základní)- kg. Pro okrasné trávníky v zahradách se samozřejmě používají nejvíce trávy uměle vyšlechtěné a to z. Proto musíte dát veliký pozor na výběr travní směsi. Každá směs je míchána z několika druhů trav a vždy byste si měli přečíst jaká to jsou. Zapatrejte si a hledejte - travní směs.


Máte u směsí popis z čeho se skládá, alespoň procentově. Jak vybrat správnou travní směs pro nový okrasný trávník u rodinného domu? Projděte si tento návod.


Trávník na zahradě vyplňuje největší plochu, a proto na něj klademe velké nároky. Ideální směs pro veškeré parkové plochy a reprezentativní zahrady. Hustý a sytě zelený trávník. Tato směs vyniká rychlou klíčivostí a je vhodná pro všechny typy . Jaké množství travní směsi budu potřebovat pro osetí 1m² zahrady ? V jarních měsících si musíme dát pozor, abychom nezakládali trávník v případě . Jak založit dokonalý anglický trávník ? Pokud se chceme sytě zeleným kobercem na zahradě kochat co nejdéle, nesmíme podcenit přípravu. Pro každý druh trávníků jsou sestaveny speciální travní směsi.


Je to tím, že jak je písek vzdušnější, vznikne daleko mohutnější a odolnější. Většinou se při zakládání zahrady využije toho, co zbylo při stavbě domu. Pro anglický trávník volte směsi , které obsahují více než podíl . Majitelé zahrad jistě dají zapravdu, že krásný a zdravý trávník je základ upravené zahrady. Pokud už nevypadá tak, jak bychom chtěli, je na čase založit trávník.


Dnešní Rada pro tento den poradí, jak a co dělat s trávníkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky