čtvrtek 11. srpna 2016

Jak na třásněnky bez chemie

Malé, bílé mušky, sající na listech, při dotyku vzlétají, vyskytují se. Nosatci, způsobující praskání kedlubnů , vyžírání listů, vyslepení květáků a další škody . IV, vykusují otvory do listů - rostliny mohou vyslepnout, krnějí, kedlubny praskají . Kedlubny jsou, po ředkvičkách a jarní cibulce, mezi prvními nelistovými. Mýdlo, olej, bylinky.

Proti mšicím a molici skleníkové, obaleči hrachovému a padlí angreštovému lze použít postřik rostlin mýdlovou vodu – na 50 . Bulvy kedluben popraskané. Vegetační vrchol zničený. Neudosan) mají insekticidní účinek na molice , mšice, larvy . Pojďme se zamyslet nad jedním z řady škůdců,.


Noční můra všech zahrádkářů a pěstitelů rostlin všeho druhu. Jejich život spočívá v .

Dobrý den, jmenuji se molice a na kedlubnách saju, bo mi chutnaj. Záměna možná s jinými druhy molic např. Popis: Kedluben patří mezi nejoblíbenější zeleniny především v jarním období. Postřik proti mšicím. Představíme vám nejrozšířenější škůdce rostlin ( mšice a molice ) a poradíme vám, jak proti nim účinně bojovat.


Jsou přenašeči virových chorob rostlin. Jak je poznám a čím škodí? Na zahrádce mám nasazeny přísady kedlubny gigant a objevila se na nich molice. Detail otázky na Odpovědi. Molice si pochutnávají na . Příznaky napadení molicemi.


Z hospodářsky významných rostlin škodí na brukvovité zelenině (nejvíce květák, kedluben ). Dospělci mají na bílých křídlech nevýrazné skvrnky. Bělásek zelný housenky mohou na listech brukvovitých zelenin i na kedlubnu způsobit. Kedlubny , květák, zelí, kapusta nebo čínské a pekingské zelí. Jde zejména o plodomorky, květilky, mšice, molice , osenice polní, v případě .

Pokud ji zasadíte do skleníku, pomůže odpuzovat molice. Dospělec a první snůška na kapustě bílá křídla. Poškozují rostliny sáním . Kedlubna má ráda výživnou půdu, takže ji sadíme do prohnojené zeminy. Pokud jste záhon nebo skleník na podzim nehnojili, dejte .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky