úterý 23. srpna 2016

Jak stříkat melouny proti plísni

Je tu nějaký machr, který poradí jak dál s vinnou révou? Jako jsel jsem v rychlosti ty videa toho slovaka a podle me tam najdes odpovedi. Speciální AKU nůžky na stříhání vinné révy a větví ovocných stromů. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Lehké provedení sklízecích nůžek.


Vinaři stříhají keře vinné révy , 3. Jižní Morava - Ani silný mráz neodradí v těchto dnech vinaře od stříhání vinohradů. Kočkompilace videí z celého světa. Mít doma kočku často vyžaduje pořádnou . Jak známo, veškeré druhy vinné révy je třeba seřezávat a zapěstovávat kmínek. Námi zasílané sazenice nemají zapěstovaný kmínek s vinnou hlavou, záleží . Chceme přece, aby vinná réva byla zdravá.


Chráníme ji proto před plísněmi a provádíme její řez. Víte jak zazimovat vinnou révu ? Resveratrol je látka, která se nachází v slupkách a jadérkách červené révy vinné. V březnu začínáme s řezem broskvoní, který je velmi odlišný od řezu ostatních ovocných stromů a nejvíce se podobá řez vinné révy.


Nejnovější videa z pořadu. Předjaří je vhodným obdobím na řez vinné révy. Kdy stříhat hroznové víno. Před řezem je nejprve dobré si říci, za jakým účelem pěstujeme révu.


Břeclavsko, Znojemsko, Hodonínsko . Koncem února již někteří vinaři stříhají vinnou révu - hlavy. Jak stříhat révu vinnou na jaře? Vybírají se dva zdravé výhony co nejblíže středu mezi dráty aby se mohly snadněji . V našem video návodu na střihání vinné révy si ukážeme jak správně prostřihnou vinnou révu , aby byla vaše úroda co nejefektivnější.


A rostlina nebyla zbytečně . Ako strihať vinič - prvý rez - VIDEO Ako sa to robí. VIDEO : Ve Velkých Bílovicích stříhali vinohrad na čas. Vinná réva se stříhá jednou za rok v období vegetačního klidu. V romských osadách to vybuchlo, řekl premiér. Nekontrolovatelně se šíří koronavirus.


A quick break -down of WHY they should be trained and pruned. Tento pin a mnoho dalšího . Pojďme se nejprve podívat, jak správně vinnou révu stříhat. Stále častěji ji na své zahrady sázejí i drobní pěstitelé a zahrádkáři.


Pěstování vinné révy není jen výsadou vinařů. Popínavý keř se skvěle .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky