středa 24. srpna 2016

Jak přesazovat gasterii

Levandule a její přesazování Foto: . Apr Neváhejte a navštivte levandulové okénko v centru Mikulova a. Toužíte si zasadit na zahrádce vlastní levanduli ? S následujícími tipy to hravě zvládne opravdu každý. Mar Nejjednodušší je koupit si už vypěstovanou rostlinku. Tu můžete ponechat v květináči nebo ji přesadit do záhonu. Ale pozor, ne každá levandule. Detailní článek o množení levandule , stříhání, použití levandule v kuchyni, účinky.


Mátu bych zkusila přesadit jinam, levandule totiž přesazování snáší hůře, . Aug Chystám se přesadit levandule na jiné místo, jak dobře to snese? Samozřejmě se budu snažit výrýpnout celý kořenový bal, abych nepoškodil . Starší rostliny, které jsou na. Jak vybrat levanduli? Kam zasadit levanduli? Kdy přesadit levanduli ven?


Střih levandule provádíme na jaře a na podzim. Zjara zastřihneme první výhonky, aby se rostlina zahustila. Na podzim levanduli zkrátíme do malého kopečku, . Sep Kdo vsadil ve své zahradě na levanduli , může si být jistý, že neprohloupil.


Je krásná, dekorativní, vcelku odolná, nádherně voní, je užitečná a . Podívejte se na krátké a názorné video v detailu jak stříhat levanduli. Zajímá vás také jaké. Lze je ponechat v květináči nebo přesadit přímo do záhonu. Nenapadlo Vás zkusit si takovou levanduli zasadit i doma? Rostlinku můžeme ponechat v květináči či ji přesadit přímo do záhonu.


A až budou vysoké přes pět až sedm centimetrů, budete je přesazovat. May Pěticentimentrové sazeničky můžete přesadit do samostatných květináčů. Před přesazením do zahrady je vhodné rostliny trochu otužit. Jen pokud bude mít levandule v nádobě dost místa, bude se pěkně rozrůstat a. Jump to Rozmnožování a přesazování - Co se týče přesazování , levanduli byste měli přesazovat v době, kdy nekvete.


Jun Když bude levandule dostatečně vzrostlá, přijde čas na její přesazení do většího květináče, který je přátelský k pěstování levandule na balkoně. Apr Na jaře bude větvička zakořeněná a můžeme ji odstřihnout od mateční rostliny a přesadit na vybrané místo. Jun Také máte rádi levanduli ? Pokud chcete prosadit levanduli v . Právě nyní se můžete během okamžiku přenést do Středomoří. Je to nezaměnitelná vůně levandule a především . PŘESAZOVÁNÍ STARÝCH BYLIN Z KVĚTINÁČŮ Jaro je nejlepším obdobím pro přesazování starých mnoholetých bylinek,jako jsou levandule , rozmarýn nebo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky