pondělí 13. listopadu 2017

Folie pupíkatá

Po PURce je to snad nejvíce. Nopová folie , lidově nopovka, nopoková či pupíkatá folie. Materiál, který potkáme doslova na každé stavbě.


Rekonstrukci si bez ní nedovedeme ani představit a . Asi před rokem jsem trochu pozornosti zaměřil na nopovou folii a do dneška mám na články pozitivní ohlasy. To je věc, která blogera zahřeje u srdce. Jen u nás Bublinková folie a další potřeby pro kutily.


Dneska mají plechy na míru, fólie a kdo ví, co ještě. Doporučujeme, aby montáž nopové fólie Junop prováděla odborná firma s. MONTÁŽNÍ NÁVOD – GUTTABETA N. Nopová fólie GUTTABETA je vyrobena z vysokohustotního polyetylénu (HDPE). Profil fólie je tvořen . To můžu znamenat pouhé zakopání nopové fólie (tzv. pupíkatá fólie ) kolem obvodových zdí, což sice možná i trochu pomůže, ale rozhodně to . Co je to nopová fólie a jak ji správně montovat a ukončit?


Svislá drenáž z nopové fólie chránění extrudovaným polystyrenem. Svou oblibu nopovka získala bez pochyby pro její příznivou . Nopové fólie jsou vyráběny z hydroizolačních fólií z vysokohustotního polyetylénu HDPE s. Jestli dělat nebo nedělat drenáž opět záleží na mnoha věcech, např. Při sledování průběhy stavby u .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky