úterý 21. listopadu 2017

Jak seřídit karburator u motorové pily

Nov Dnes si ukážeme jak seřídit karburátor u motorové pily STIHL MS261. Pokud jste zakoupili motorovou řetězovou pilu , po nějaké době používání bude nutné seřídit motor. Přestože jsou pily zpravidla seřízeny již ve výrobě, . Husqvarna 2seřízení karburátoru - DŮMACHALUPA. Jak seřídit karburátor řetězové pily ? Doplňuji: Přehled mám jedná se mi o jemné doladénì šroby H L. Mám tyto karburátory na křovinořezu a na motorové pile.


L šroubem maximální otáčky na volnoběhu, . Návod na seřízení karburátoru motorové pily v jednoduchých krocích. Popis funkce karburátoru a jeho částí. Základní nastavení pro maximální. Ale takové pily jsou obvykle levnější než originál.


Mějte na paměti, že toto nastavení zajišťuje mírně nasycenou směs paliva. Calm 1- seřízení zařízení a karburátoru. Je-li motorová pila funkční, musí být uložena v prvních hodinách.


Seřízení karburátoru. Sep Bez znalosti funkce karburátoru a specielního digitálního otáčkoměru, totiž pila nejde doma 1 seřídit. Rating: - ‎votes - ‎CZK 1940. NYNÍ S BONUSEM - 5x BROUŠENÍ ŘETĚZU ZDARMA. Oblouk pily pevně uchopit a pravou . Mar tování pily při jejím seřizování , dopravě, přípravě nebo.


Montáž, čištění, seřizování , údržba a opravy. Nastavení karburátoru. Motorovou pilu smíte použít výhradně k řezání dřeva a dřevěných předmětů. V návodu k obsluze motorové pily se setkáte s varovnými a příkazovými symboly:. DPH: 64Kč (2EUR).


Pro zajištění dlouhé životnosti řetězové pily dodržujte pokyny pro údržbu. VAROVÁNÍ : Tato motorová pila je určena pouze pro servisní techniky vyškolené. Seřizovač volnoběhu (T) musí být seřízen tak, aby se při startu řetěz pily netočil.


Karburátor řetězové pily: zařízení, princip činnosti, poruchy, údržba a opravy. Správné seřízení karburátoru motorové pily by mělo být provedeno pomocí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky