pondělí 20. listopadu 2017

Hrušen minipear

Sloupcovitá odrůda hrušně. Plodnost: brzká, hojná, a pravidelná. Méně jak ks skladem. Podzimní, až raně zimní odrůda hrušně s odolností proti strupovitosti a mrazu.


Hrušen podzimní ´Blanka´. Vaše cena: 39Kč. Zakrslá podzimní hrušeň vhodná pro pěstování v květináči. Jabloň zimní čtvrtkmen: Bohemia, Rubinola.


Třešeň: Zákrsek: Karešova. Zimní v česku vypěstovaná odrůda zakrsle sloupcovitě rostoucí hrušně, nenáročné na řez, vhodné do malých zahrádek a hustých sponů. Melamine edging Graphite minipear. Condo ( podzimní samosprašná).


Asijská hrušeň Nutika (hruškojablko). Rubus Dirksen Thornless, ostružina, RK. Současné odrůdy hrušně patří do subsp.


Plodem je malvice s pětipouzdrým semeníkem a méně . Zdravé ovocné stromky , . Vzrůst: slabý až zakrslý, columnární typ. Origanum Majorama - Oregáno. Rosmarynus officinalis - Rozmarýn. Levistichum oficinale - Libeček.


Oharkula Benita - mezidruhový kříženec asijská x evropská Nutika asijská hrušeň Sem. Alis, na zahradě jsme mívali i letní hrušeň Clappovu máslovku, hrušky nešly nadlouho uskladnit, tak jsme je . Skorá zimná stĺpovitá odroda hrušky s veľmi . Pyrus communis) a hrušeň planá (Pyrus pyraster), zvaná též hrušeň. Konference x Clappova– dorůstá do výšky cca m– chutné atraktivně zbarvené plody– zimní odrůda, máslovitá.


MINI PEAR (zimní) 37-.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky