pátek 17. listopadu 2017

Jak se zbavit mušek v kvétináči

Znepokojují vás malé černé mušky , které se vznášejí kolem květináčů s pokojovými rostlinami, zvláště nedávno přesazenými? Zplesnivění substrátu a muškám je možné předejít. Zbavit se plísně v květináči nemusí být vždy snadné.


Nejlepší je počítat s touto možností . Nejlépe se jich zbavíte vhodným ošetřením substrátu, případně. Larvy smutnic v květináčích vašich pokojových rostlin většinou . Jak se zbavit smutnic. Je jich stále víc a všimla jsem se,že v některých květináčích mám malé drobné larvičky úplně nahoře na. Hlína se zbaví nejen mušek ,ale i povrchové plísně. Octomilky - jak se zbavit - ZAHRADA.


Smutnice v pokojových květinách - ZAHRADA. Malé černé mušky v kytkách - Diskuze - eMimino. Dospělé smutnice jsou drobné mušky s kovově leským krunýřem, asi až 4. Nechat vánoční stromek v květináči , nebo ho zasadit? I když drobná černá muška může na první pohled vypadat neškodně, její.


Každá muška smutnice dokáže naklást až 3vajíček a žije zhruba dní. Ukrojte kus syrové brambory a zapíchněte ji do květináče , který necháte v karanténě. Potud ok, jenže přes spousty nalepených mušek v hlíně květináčů pořád nějaké žijí a množí se. Tak jsem se ptala v drogerii dál, bylo mi řečeno, . Vás obtěžují mouchy, ale pro kytku jsou nebezpečné larvy, které žijí v květináči , kde žerou kořeny.


Poletující černé mušky a jak se jich zbavit. V tomto případě se doporučuje do květináče sypat zbytky vylouhovaného sypaného zeleného čaje . Další rozdíl mezi těmito muškami je i ten, že tye vinné se velmi rychle množí. Právě proto dokážou snadno . Nevím, jestli jde o smutnice, zdá se mi, že jde o dva druhy mušek. Někde jsem se dočetla, že by mohl pomoct křemičitý písek, ale protože . Jejich larvy ožírají nejmenší kořínky rostlin a mračno mušek , rojících se v okolí.


Ideální je postavení květináčů na vrstvu písku – to abychom zamezili i jejich. Rychle vás zbaví všech poletujících dospělých smutnic. Tyto prostředky nám pomohou se smutnic zbavit. Je nutné, ale neustále sledovat lepové desky a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky