úterý 7. listopadu 2017

Jak se zbavit mysi na zahradce

Myši a hraboši jsou pohromou pro zahradu. Krtci, myši a mravenci totiž zahradě příliš neprospívají. Možností, jak se nevítaných obyvatel zahrady zbavit , je řada, ne všechny jsou však . Zbarvení se pohybuje od „ myší šedi“ po rezavou, obvykle je hraboš svrchu. Arvicola terrestris), kterých je velmi těžké se zbavit.


Nejvíce na ně platí prevence - čtěte ZDE. Nepříjemní škůdci na zahradě. Jak se zbavit krtka - čtěte ZDE. Pohromou pro zahradu nejsou myši , ale hraboši. Existují různé více či méně drastické postupy, jak se krtků a hlodavců, kteří žijí v půdě na zahradě , zbavit.


Přítomnost hraboše na zahradě odhalí díry o průměru asi 3-cm. Podrobný návo jak si vytvořit hadník, naleznete v našem návodu, jak se zbavit hryzce. Postupy, jak se zbavit myší. Když nepomáhá prevence a myši se na zahradě nebo přímo v domě přeci jen objeví, musí nastoupit drastičtější . Mít doma myši není tak legrační jako v animovaných filmech Tom a Jerry. Než ale sáhnete po sáčku s jedovatými granulemi, co se jich zkusit zbavit přírodní cestou?


Mějte na zahrádce ptačí budku! Mezitím je třeba přehodnotit, jak se na zahrádce i na Zemi chovat tak,. Nemáte- li hladovou kočku, můžete na myši nastražit klasické pasti, . Hraboši na zahradě mohou způsobit zkázu zeleninových záhonů i keřů, stromů.


Ve srovnání s myší má kratší ocas, robustnější stavbu těla a zakulacený čenich . Naučte dravé ptáky, aby hnízdily ve vaší zahradě. Nejlepší by byla sova pálená, protože jedna rodina tohoto ptáka dokáže za jedinou noc spořádat i patnáct myší ! A můžete zjistit, že mladé stromy a keře v zahradě jsou zcela vyzváněny až po roztavení . Se zatoulanými myšmi ve vašem domě nebo na zahradě vám pomůže kočka. Pokud ji však nemáte, hravě na ně vyzrajete s našimi triky.


Jedem zlikvidujete současné myši a pak se vám nastěhují další. Když tam bude kočka, budete mít klid. A zbavte svou zahrádku škůdce. Ratimor měkká nástraha 150g Jed na potkany a myši s brodifakem. Hryzci, myši , potkani a krysy jsou především škůdci.


Můžete si být jisti, že na zahrádce se usadil dotěrný hryzec. Od myši ho poznáme podle uší, zčásti skrytých v srsti, a oblejšího čumáčku.

Jak se zbavit mysi na zahradce

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky