pondělí 17. září 2018

Hottenzie jak hnojit

Jeden konec kmínku zabodneme do nádoby, na druhý nasadíme kouli z šedé. Vítejte na stránce zahradnictvi-koudelka. Květy jsou odolné proti poškození pozdním nočním mrazíkem.


Jak se totiž něco vyprodá,tak to z naší nabídky vždy mažeme. Hotovost přijímáme také,ale prosíme . Všechny druhy mají podobné nároky na péči.

Hortenzie jsou vcelku nenáročné keře. Japonská vrba na kmínku je nádherným doplňkem každé zahrady. Na rozdíl od své velkolisté „kolegyně“ snese plné slunce. Vyhovují jí jakékoliv půdní podmínky. Nejlepší variantou je půda živná, dobře propustná, udržovaná . Na šířku dosahuje m. Atraktivní jsou také stromkové tvary zapěstované na kmínku.


Latnaté hortenzie jsou nenáročné na stanoviště, snesou plné slunce i polostín. Vhodné i na rostlé živé ploty.

Jak na množení a přesazování? A jaké barvy květů mají jednotlivé . Starší rostliny mohou být zapěstované na kmínku. Zlatice prostřední na kmínku -Forsythia intermedia. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Dbejte přitom také na vyváženou výživu a hlavně hortenzii nepřehnojujte. Něco vyššího - šeřík na kmínku - keřový se moc rozrůstá podzemními výhonky, zlatice, kolkvície, hortenzie latnatá. Trvalky se časem rozrostou - pokud nejsou . Listnaté dřeviny roubované na kmínku. Na podzim barví do žlutě oranžových odstínů. Občas se pěstuje i na kmínku.


Ibišek syrský – Marina na kmínku. Kategorie: Keře opadavé. Hibiscus syriacus ´Marina´. Okrouhlé měkké listy se na podzim vybarvují do žluta.


Syringa vulgaris ´President Viger´ NA KMÍNKU. Hydrangea paniculata .

Nároky hortenzie velkolisté na stanoviště jsou vyhraněné a podobají se nárokům. Co třeba vajgélie květnatá nebo hortenzie latnatá ? Máme obě také na malé zahrádce, zatím druhý rok. Kvetou krásně a když nekvetou, tak taky vypadají pěkně. Hloh obecný Paul´s Scarlet na kmínku.


Volně rostoucí živé ploty. Zapěstování na kmínku. Ano určitě, stříhat na jaře se musí, aby nasadily bohatě na květ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky