čtvrtek 6. září 2018

Jablon sampion

Má atraktivní a velmi šťavnaté plody. Dostupnost: od března . Slupka je zeleno-žlutá, s krycí červenou, v rozmyté formě. Skorá zimná odroda s krémovo . Staršia klasická, obľúbená odroda s chutnými plodmi. Hodí sa do všetkých oblastí, .

Plody sú stredne veľké. Má velmi chutné, šťavnaté plody. Objem obalu: prostokořenná. SKLADEM, PŘIPRAVENO K ODESLÁNÍ. Všechny rostliny z nabídky jsou naše výpěstky!


Dozrieva koncom septembra. A je veľmi chutná ku konzumácii čerstvo odtrhnutých . Zahrada používateľa Eva Pospisilova. Záhrada používateľa Emília Mularčíková.

OVOCNÉ STROMKY JABLONĚ jabloň Šampion. Jablone : Jabloň Rubinola. Ta roślina nie ma jeszcze galerii zdjęć. Cenna odmiana deserowa, bardzo plenna. Bardzo wcześnie wchodzi w . Je veľmi prispôsobivý na stanovište.


Osvedčená skorá zimná česká odroda. Záruka, CENA JE KONEČNÁ. Ovocné stromky ŠAMPION - JABLOŇ. Je to neskorá odroda . Nenáročná odrůda s brzkou a hojnou plodností.


Konzumní zralost: ihned po . Golden Delicious x Coxova reneta. Parametr 1: špičák, prostokořený. Má vysoké výnosy, plodí již . Malus domestica ´ Šampion ´ . Tmavo červenožíhané, veľmi atraktívne, šťavnaté, mimoriadne chutné plody.


Stredne citlivá na chrastavitosť.

Je staršia ale veľmi obľúbená jesenná odroda . Jabłoń – odmiana Sampion. Nawozy Wuxal Macromix .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky