pátek 21. září 2018

Jak pěstovat čili

May Blbuvzdorný návod na to, jak vypěstovat kaly. Od listopadu do března si na kaly jen občas vzpomenu a doufám, že zimu v pohodě přečkají, . Kdoule se šlechtí obyčejně nízko u země a pěstují se pak co pyramidy, palmety. Translate this page V zimě by teplota neměla klesnout pod °C.


Podobně se pěstuje Cyperus.

Ideální kala do bytu. V bytě doporučujeme pěstovat. Zimní stanoviště by kala měla mít kolem °C a . Na zimu je nutné jí ze země před příchodem mrazů vyjmout a přezimovat v bezmrazé místnosti. Při pěstování v květináči jí umístíme na chladnější místo s jen.


Rostlina pochází z jižní Afriky a velmi dobře se jí daří na plném slunci nebo v polostínu. V létě je možné pokojovou kalu umístit také venku. Out of stock Hospodař: Tydennik venovany rolnictvi, hospodařskemu průmyslu books.

Kala vyžaduje zálivku v . Kielu , a sice : přidá do kalu něco málo hlíny a vykrouží se může na hnůj. Já, po jarních mrazech dávám kalu na záhon. Tam zesílí a před příchodem mrazů ji přesadím . Nov A jak na péči v zimě ? Jakmile listy opadnou nebo zbude jen několik svěže zelených ve středu rostliny, pak je na čase kalu přemístit do chladnější . Požadavky na pěstování. Voda: V létě vydatně zaléváme, v zimě jen mírně. Zantedeschia aethiopica se velmi dobře hodí i pro hydroponické . Pěstování kaly není . S kalou se setkáváme hlavně v podobě řezaných rostlin.


Dají se ale pěstovat i na záhonu. Než začnete kaly pěstovat , musíte se rozhodnout, jestli chcete květinu do bytu, která kvete v zimě , nebo . V teplých oblastech, jako je Itálie nebo . Potřeba zimní ochrany těchto keřů úzce souvisí s volbou stanoviště a konkrétní. Vlastimil Šindelář prozradí mnoho zajímavostí o tom, jak pěstovat a využívat elegantní kaly.

Jan Zimní kaly jsou určeny do bytu, ty letní do zahrady, na balkon či terasu. Snad nejoblíbenější, největší a nejčastěji pěstovaná je. Feb Bylinky v zimě — Kaly — Výroba dekorace — Barevné keře. Jelikož její období květu připadá na zimní období, stala se oblíbenou . Zahrada po zimě : Máme pro vás tipů na její přípravu Předchozí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky