pondělí 13. května 2019

Jahodník postřiky

Internetový obchod s postřiky , hnojivy a dalším zbožím pro farmu, dům i zahradu. Sled postřiků během vegetace: První postřik : v dubnu v době rašení ořešáku. Ochrana jahodníku Základní choroby a škůdci: antraknózajahod- níku, . Jul Plevel odstraňte ručně a přitom jahody mělce okopejte, na větší plochy lze použít podle návodu i postřik přípravkem Lontrel 3v dávce osm . May Receptář na květen: jahody , domácí postřiky , mýty o česneku, pergoly… Pohled do květnové zahrady potěší.


Květy se mnohde v plné kráse . Apr Mezi osvědčené postřiky patří například Karate Zeon nebo Agrion delta. Kapalnou ochranu bychom měli nastříkat do srdéček rostlin před rozvitím . Jahody jsou známy tím, že vyčerpávají půdu od živin. Základem ale je odstranění všeho plevelu, který do záhonu nepatří. Tím se rovněž provzdušní substrát.


Poté přichází čas na fungicidní postřikové přípravky, které houbu bez výjimek zničí. Chemický postřik je vhodné aplikovat na jaře, nejlépe v polovině dubna a poté . May Při silném napadení může být zničeno - všech poupat. Před květem se provádí postřik některým z insekticidních přípravků, např.


Mar Abychom ochránili jahody nebo další drobné ovoce před nimi, jsou nutná. Tímto postřikem zvýšíte ochranu jahodníků před napadením touto . Jump to Závlaha postřikem - Projevuje se v písčitých půdách špatným růstem rostlin. Lze aplikovat borax nebo postřik H3BO(kyseliny borité) na list. Mar Postřik přesličkovým odvarem je možno preventivně opakovat i na jaře.


Připravíte ho nejlépe, když vezmete cca 100g sušené přesličky, zalijete . Jun Následně je vhodné provést postřik. Ludmila Dušková Foto: autoři. Máte nějakou otázku ze zahrady?


Aug Z mnoha postřiků používaných i během sezony se k letnímu i podzimnímu ošetření porostu jahodníku proti těmto škůdcům hodí přípravek . Ochrana: Ošetřuje se po sklizni a postřik je nutné 1-x opakovat v intervalu 7-dní. Před postřikem je vhodné napadený porost posekat a listy zlikvidovat. V metodice jsou také v přehledu uvedeny nejdůležitější virové a fytoplazmové choroby jahodníku. Postřiky nelze provádět kdykoliv a vždy je třeba brát v úvahu i povětrnostní. Apr Jak na jaře připravit půdu jahodám, jak a čím jahody hnojit?


Použít můžeme postřik Karate Zeon či Agrion delta, ale i jiné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky