čtvrtek 16. května 2019

Jahody truhliku

Pokusila jsem se letos vypěstovat převislé jahody ze semen. Fragoo FPink je převislá stáleplodící odrůda jahodníku s velkými a velmi. Jahody jsou pevné a šťavnaté s velmi sladkou, výrazně aromatickou chutí. Sbírejte jahody během celého roku.


Stálerodíci a převislé odrůdy.

ZA0Jahodník stáleplodící převislý ´PINK MARATHON´, kont. Převislé stáleplodící jahody. Máme v nabídce jahody jednoplodící, odrůdy Senga Sengana a. Kč a jahody stáleplodící , převislé C– 4- Kč za již plodící sazenici.


Lahodné jahody může pěstovat úplně každý. Okrasné ( převislé ). Jahodníky Diamante jsou svým pravidelným tvarem, velikostí a leskem velmi atraktívní.

V první dekádě plodí méně, hlavní plodnost je ve druhé části. Balkónové jahody už rozebírají maminky na webu eMimino. Ze vzpřímených stáleplodících jahodníků . V naší nabídce naleznete široké spektrum odrůd od nejranějších po pozdní, dále odrůdy stáleplodící , převislé ,měsíční i jahody s příchutěmi.


Do truhlíků si můžete vysadit nejen balkonovky nebo bylinky, ale také jahody. Celé léto čerstvé jahody. Jen natáhnout ruku z houpacího křesla a utrhnout!


Podle odborníků patří odrůda Mara de Bois mezi nejlepší převislé stáleplodící. Do těchto nádob se vysazují stáleplodící a převislé odrůdy, které přináší sklizeň jahod celoročně. Vyžadují mírné zastínění nebo slunce část dne, aby nedošlo k . Jahoda s chutí ananasu - skutečná senzace ve světě rostlin ! Nejlepší převislá stáleplodící odrůda!


Odrůda Toscana je novinka mezi převislými jahody. Vyznačuje se velkou plodností a velkými, chutnými plody. Ty ocení nejen děti, .

Neutrální jahody jsou podobné těm, které plodí ovoce po celý rok, ale s tím. Pro pěstování na balkóně se také výborně hodí převislé odrůdy. Rujana jahodník měsíční je stáleplodící odrůda se silnou násadou drobných, . Sazenice jahod koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky