pátek 24. května 2019

Jak používat mospilan

Přípravek může být používán pouze profesionálním uživatelem. Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití ). Balení: 250g, 500g dóza HDPE, šroubovací . NA OCHRANU ROSTLIN balení pro neprofesionální použití. NEJEZTE, NEPIJTE A NEKUŘTE PŘI POUŽÍVÁNÍ.


Jaká je ochranná lhůta a na jaké plodiny chrání. Mospilan - kdy a jak používat. Registrované použití : H3Zdraví škodlivý při požití.


H4Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobý mi účinky. P3Uniklý produkt seberte. Můj problém spočívá v tom, že naprosto nechápu návod k použití. Není tam vůbec uvedeno, zda se roztok zalévá nebo postřikuje, případně jak . Dodržujte pokyny pro používání , abyste se vyvarovali rizik pro člověka a životní prostředí.


Menšinové použití přípravku povolené dle čl. Pro lepší penetraci do porostu je doporučováno dle podmínek a plodiny použití se smáčedly (zeleniny, luskoviny). Působení: Skladování: Způsob likvidace obalů a neupotřebitelných zbytků: Riziko za poškození vyplývající z použití přípravku jinak než jak je . Rozšířené použití přípravku povolené dle § zákona č. Odměřené množství přípravku vlijte za stálého . Paprika: Mšice: 02 . Insekticidy se významně . INSEKTICID je přípravek určený k hubení hmyzu v jeho různých vývojových stupních. Rozpuštěné granule lze použít jako postřik na zelené části rostlin nebo pro smáčení.


P2Při používání tohoto výrobku nejezte, nepijte ani nekuřte. Při pěstování jádrového ovoce je tento larvicidní neo-nikotinoid již u nás registrován a používán proti . AGRO MOSPILAN SP 2x8g. Technická specifikace . Použití : postřikem . Kapalné hnojivo s nízkým obsahem chloru pro použití v polních plodinách, . Seznam rostlin znám rostlinu, ale nevím jaký přípravek použít. Seznam škodlivých činitelů znám škodlivého činitele, ale nevím jaký. Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Dávkování: peckoviny (štítenka zhoubná) OL 0 . Systémově účinný insekticid ve formě ve vodě.


Pri používaní výrobku nejedzte, nepite ani nefajčite.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky