pátek 31. května 2019

Jak zničit mšice na zelenine

A pak už hurá na mšice ! Rebarbora zabije více škůdců najednou. Pěstitelé rebarbory můžou využít staré řapíky nebo listy, které jim zůstanou po . Pro hubení mšic na bylinkách, zelenině nebo ovocných stromech platí pevná pravidla. Stejně jako po každém chemickém ošetření pohlídejte . Během poměrně krátké doby tak dokáže napáchat obrovské škody na květinách, zelenině , keřích i stromech.

V boji s mšicemi můžete použít . S jinými druhy korovnic se vyskytuje v lesích, kde škodí jehličnanům, kdy napadenému stromu začíná reznout jehličí a opadává. Jak zlikvidovat mšice ? Vzhledem k tomu, že chceme bylinky, rajčata a další zeleninu z naší balkónové zahrádky konzumovat, je pro nás důležité . Například Mospilan či Neudosan zahubí nejrůznější zahradní hmyz. Pirimor je specialistou na mšice.


Ninja je určen na mšice i molice, na zeleninu i okrasné . Zeleninu napadají hlavně mšice , ve skleníku i molice.

Bylinky mají své aróma a škůdci je příliš nenapadají. Výjimkou jsou mšice , které dokonce . Jednoduchou ochranou vzcházejících sazeniček zeleniny před okusem jsou . Jedná se o velkého škůdce zeleniny , vyvíjí se na brukvovitých rostlinách, škodí hlavně řepce, hořčici, řepici a košťálové zelenině. Postřik proti mšicím. Představíme vám nejrozšířenější škůdce rostlin ( mšice a molice) a poradíme vám, jak proti nim účinně bojovat. Důležité je začít s ochranou včas, abyste zničili první skupinu mšic , která škodí.


Letní období je pro zeleninu a ovoce nejdůležitější – rychle roste, zakládá . Nejběžnější druhy mšic na zelenině. Zeleninové plody zrají, pěstitelskou radost však mohou pokazit škůdci. Molice skleníková poškoz. Pesticidy nacházíme v menším i větším množství v zelenině , čajích nebo.


Nejčastěji se asi setkáváme s drobnými mšicemi , které způsobují horší růst rostlin. Chemické postřiky zeleniny a ovoce nejsou vhodné, budeme raději mšice likvidovat ekologicky. Chcete vědět, co na ně platí? Máme pro vás několik tipů.


Mšice nás dokážou pěkně potrápit.

Neutrácejte za chemické postřiky z obchodů. Je škůdcem košťálové zeleniny , nejvíce napadá růžičkovou kapustu, květák, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky