úterý 21. května 2019

Jak casto krmit jezka

Potrava ježků by měla obsahovat maximum bílkovin a vlákniny. Krmení - výběru krmení doporučujeme měnovat velkou pozornost, pro zdraví ježka volíme pouze. Jaké bydlení a výbavu pro ježka ? Jak správně pečovat o ježka ? Ježek bělobřichý je . Je důležité, aby při krmení směsí Váš ježek jedl všechny složky směsi a. Kukuřice a hrášek by měl být podáván jen v malém množství a ne často. Příklad jak to bylo u nás: Moji první ježci nechtěli ovoce, vajíčko, vařené maso a ani konzervu.


Kromě hmyzu lze také krmit kvalitním krmivem pro kočky. U ježků bělobřichých se často vyskytují parazité, jako jsou blechy, klíšťata nebo roztoči. Ježci si o napáječku často lámou zoubky. Výběh je lepší čistit denně, ale boudičku nemusíte čistit tak často - tu ježek. Je však třeba dávat pozor, aby na nich nebylo něco, čím by se ježek mohl přiškrtit nebo zachytit nožičkou.


Lidé mají zafixovaná . Pokud jste ježka krmili z ruky lákavou dobrotou, může se snadno splést a ,,ochutnat´´ váš prst v touze po. Ježka má asi každý spojeného s podzimem a dětstvím. Ani jeho vokální projevy nejsou nijak časté nebo hlasité. Víte ale, jak se o ježka správně starat? Především, čím ho krmit ? Nicméně ježky chované v zajetí není nutné krmit pouze hmyzem, i když ten by.


Velmi malého ježka , který váží až g, tedy ještě ježcí miminko, krmte zpo čátku každé tři hodiny a intervaly postupně prodlužujte. Potrava podávaná ježkům chovaným v zajetí často neobsahuje dostatek . Jeho stěny jsou neprodyšné a často ho ještě zakryjí vrstvou hrabanky. Blíží se doba, kdy při pohledu na ježka pochodujícího chladným. Jenže často omylem zachraňujeme i ježky, kteří to nepotřebují, což jim. Začneme je opět krmit , a když se dostatečně posilní, je načase vypustit je do přírody.


Pokud tato teplota nebude dodržena, ježek se bude snažit o zimování a uhyne. Ultratherm 15W u nás příliš úspěch nemají,. Krmit ježka Whiskasem rozhodně nikomu nedoporučuji!


Ahoj, nemela by jsi mu tak casto davat a. Více o péči o ježka si můžete najít na internetu – včetně toho, jak často ho krmit než zazimuje nebo jak mu vytvořit pelíšek. Jak naučit ježka přijímat hmyz? Začněte krmit nejdříve malé množství moučných červů. Ti ježka nemohou poranit jako např.


Stres, obezita, poškozené zuby, játra a ledviny, příliš časté porody u samic atd atd. Dále můžeme ježka krmit kvalitními kočičími granulemi s vysokým obsahem masa. Potrava, jak jsem již předeslala, by neměla být jednotvárná. Jako základ potravy, kterou by měl mít ježek v misce .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky