pondělí 20. března 2017

Jak na malé mušky z hlíny v květináči

Jak prořezat slivoň na jaře. Jednoduchý řez , kdy odstraníme větve rostoucí směrem do koruny. Nejlepší doba na řez švestek je druhá polovina června nebo hned po sklizni.


Je možné dělat letní řez , ale to je něco jiného, než řez na jaře. Dělá se hlavně u meruněk. Navíc, švestky sklízíte převážně na podzim, takže řez . Nejnovější videa z pořadu.


Burda International CZ. Při letním řezu odstraňte přebytečné a poškozené větve, staré zmlaďte na mladý výhon. Zde můžete zhlédnout video , jak správně provádět řez slivoní.


Rostlina zažívá nový růst na jaře a na začátku letních měsíců. Slivoně neboli švestky a slívy patří mezi peckoviny. Na zahradě určitě pěstujete i další peckoviny.


Pročtěte si také články o třešních a višních. Dostatečnou péčí o stromy si . Cílem řezu meruněk je uchovat správný tvar stromu a podpořit růst. U tvaru štíhlého vřetene se výhradně používá letní řez , kdy se o třetinu až. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


VIDEO - výsadba prostokořenného stromku. Jabloně, hrušně , švestky a jiné ovocné stromy do vyšších poloh. Doba zrání švestek a rynglí. V tomto videu najdete odpovědi jak na řez letních peckovin. Jarní řez ovocných stromků, nutné pro další vývoj stromku ! Zahrádkáři řadí řez švestek k těm komplikovanějším úkonům.


U švestek si musíme zapamatovat, že na každém letorostu je . I proto se vyplatí zmlazovací řez koruny, kdy dojde ke zkrácení větví starých . Především třešně, višně, meruňky, broskve a švestky potřebují „spravit fazónu“. Letní řez se musí dělat každý rok, zvláště u peckovin. Kromě běžného řezu, který se provádí např. Názorné video , které vás detailně seznámí s uměním správného stříhání ovocných stromů.


Zkušený sadař předvádí na. Měly by se stříhat jen v období, kdy už mají . Zahnův řezŘez ovocných stromů – video. Provádění radikálnějších řezů se doporučuje právě při jarní výsadbě, kdy může být odstraněno až procent objemu větví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky