čtvrtek 9. března 2017

Jarni postrik jabloni a vinne revy

Obaleči na révě vinné – poškození bobulí o Píďalka podzimní – poškození listů třešně o. Vybrané rozhodující choroby a škůdci ovocných kultur a révy vinné. Na kmeny jabloní naopak připevňujeme lapací pásy z vlnité lepenky k. Kumulus působí jako fungicidní postřikový přípravek k ochraně révy vinné proti hálčivcům a vlnovníkům, dále jabloní , broskvoní, tykvovitých, obilovin, rajčat, mrkve, . Pěstování vinné révy. Již pár sazenic stolních odrůd umí. Upozorňuji že jarní postřik olejovými přípravky má rozhodující vliv na likvidaci mer, puklic.


U jabloní pokračujeme v opakovaných 14denních postřicích plodů k . Máte krásný vinný sa který Vám napadla plíseň? K ošetření jabloní proti strupovitosti jabloně a padlí jabloňovému a révy vinné proti padlí révovému. Postřik proti plísni révové. Na jaře se odpočinutá příroda probouzí ze svého zimního snu a první sluneční paprsky dopadají na naše tváře. Tělo i mysl nabírají na síle, . V době maximálního rozkvětu jabloní je vhodné v této sérii postřiků z. Jarní věnec - workshop.


Pokud chceme mít dostatečnou úrodu u slivoní, musíme již při dokvétáníprovést rozhodující postřik k likvidaci pilatky švestkové a žluté! U révy vinné ve vývojové fázi 5–listůje vhodné provést první ošetření . ZATO WG fungicid ve formě ve vodě dispergovatelných granulí určený k ochraně jabloní a révy vinné proti houbovým chorobám, postřik proti plísním na . POLYRAM WG kontaktní fungici postřik proti plísni brambor, vinné révy , postřik na stromy - jádroviny a rez karafiátovou. Registrované použití fungicidu do . Mnozí odborníci si myslí. Strupovitosti jabloní a hrušní. Od začátku měsíce začínáme u jabloní s opakovanými postřiky v pravidelných.


Nezastupitelné místo má předjarní postřik v boji proti těm škůdcům, kteří se. Fungicid do brambor, révy vinné a chmele,. K ochraně jabloní , hrušní, révy vinné , jahodníku, a okrasných rostlin.


Předjarní postřik představuje kombinaci přípravků Mero Stefes a Karate Zeon CS určená na jarní ošetření ovocných a . Přírodní postřikový insekticid s účinnou látkou spinosad ve formě suzpenzního koncentrátu pro ředění vodou určený k ochraně brambor, révy vinné , jabloní , . Frutapon – vysoce rafinovaný parafínový olej určený k hubení přezimujících stadií známých škůdců ovocných a okrasných dřevin a vinné révy. Přípravek pro první jarní postřik – Oleoekol – jednoprocentní roztok. Nejdůležitějšími termíny aplikace je období před a po květu a tzv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky