pátek 10. března 2017

Jak od sebe sázet smaragdove tuje

Zerav, neboli túje je stálezelený strom z čeledi cypřišovitých. Jak daleko sázet túje. Smaragd ´ není do souvislého živého plotu. Ty se zapojí a mohou být tak těch - 70cm od sebe. Túje smaragdové by se měli určitě vysazovat dále od sebe než cm.


Túje patří k nejpopulárnějším dřevinám českých zahrad. Kdy a jak sázet túje. Každý ze zeravů se pěstuje v různých typech kultivarů, které se od sebe liší barvou, tvarem koruny, rychlostí růstu, výškou, do níž.


Zjistěte, kdy tůje sázet , jak často tůje zalévat i jak zasadit živý plot z tůjí ještě dnes ! Sepsali jsme pro vás. Odborníci říkají, že na. Udávané čísla platí pro nejžádanější tůji smaragd. Optimální rozestup by měl být v rozmezí až cm.


Pokud je požadováno . Dúležité také je, na jaké stanoviště ji budete sázet. Je možné zasadit thuje v červnu a nebo se musí sázet jen z jara či na podzim. Nemá význam nasázet malé rostliny blízko sebe. Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v jaké vzdálenosti mám sázet od sebe sazenice tuje smaragd ? Do budoucna bych chtěl dosáhnout co nejvyšší výšky živého. A ty thůje mám sázet jak daleko od sebe a od plotu?


Thuje smaragd je nejhezčí z mnoha druhů thují, které se používají na živé ploty. Jakýmsi kompromisem mezi dvěma extrémy je túje smaragd , která je zřejmě nejčastěji. V případě, že jsou túje sazené blízko sebe , tak dochází ke. První měsíc od sazení dopřejte tújím dostatek vody, takže zalévejte každý . Vysazená jako solitér se dorůstá výšek i přes 15m. V živém plotu se sází ve vzdálenosti do 50cm od sebe.


Prosím vás,máte někdo tyto thuje ? Sadila jsem půl metru od plotu a půl metru od sebe , měly cca cm. Ráda bych se dozvěděla, kolik centimetrů se mají od sebe sázet tyto. Thuje jsou mrazuvzdorné, vysazeny cca 4m. Koukněte na ostatní aukce rostlin na živý plot. L vhodné na živý plot sází se 50cm od sebe viz skutečné fotografie možnost . Popis: Prodám Thuje occ.


Hustota sázení : 50cm od sebe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky