pondělí 27. března 2017

Jaky pisek do trávníku

Hlavně hlídejte cenu dopravy. Tuna písku , nebo dokonce kačírku je opravdu levná. Jde jen o to chtít bílý, jemný betonářský, s frakcí do 5mm . Každý si vyzkoušel vertikutaci trávníku , vyčesávání, aerifikaci trávníku , pískování a zapravovnání písku do trávníku.


I díky krásnému počasí byla atmosféra opět . Do vzniklých děr je vhodné nasypat písek (vizte oddíl o pískování) a na závěr trávník pohnojte a zavlažte. Po dokončení procesu bude trávník. Křemičitým pískem k dokonalému trávníku. Chcete-li na Vaší zahradě perfektní anglický trávník , zajistěte si naše kvalitní, pravidelně kontrolované křemičité písky.


Jaký písek použít pro péči o přírodní trávník ? Je to tím, že jak je písek vzdušnější, vznikne daleko mohutnější a odolnější kořenový systém, který snadno prorůstá až do hloubky, kde čerpá . Než se pustíte do vertikutace samotné, posekejte zahradu na výšku 3-4. Používá se křemičitý písek o frakci 0-milimetry - podobný, jaký se . Nejoptimálnější je zakládat trávník do písku , který dobře drží tvar, nesesedá a snadno se urovná. Plevelu se v písku moc nedaří a naopak kořeny . Nerovnosti upravíte přídavkem křemičitého písku.


Nikdy k tomuto účelu nepoužívejte písek kopaný, který obsahuje jílové částice. Začněte vyrovnáním terénu 5cm vrstvou štěrku, který vytvoří drenáž. Pokud budete do trávníku instalovat zavlažovací systém, což vřele doporučuji, je nutné v. Písek během pár týdnů ještě lehce slehne, ale pak drn trávníku začne naopak.


Do lehké, písčité půdy je vhodné přimísit 8-l . Co promyslet, než se pustíte do práce? Jakmile budete vědět, jaký trávník chcete, vyberte správné osivo. Do jílovitých půd přidejte písek.


Pískování je vpravení bílého křemičitého písku do travního porostu za. Pro pískování trávníku se používá křemičitý písek zrnitosti 25-mm. Přečtěte si také, jaké zvolit jarní hnojivo a co dále dělat na jaře s trávníkem. Pískování trávníku patří mezi procesy, které nejsou příliš často k. Učinit tak můžete pohodlně prostřednictvím příslušného dvousložkového přípravku, který neničí trávu.


Výborný je i křemičitý písek o frakci od do mm. Po půdě, kde chceme mít trávník , by neměla přejíždět těžká mechanizace a hlavně. Pro plošnou drenáž je možné použít říční písek ve vrstvě cm. H by se mělo pohybovat od do 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky